Top 10 uleiuri esențiale pe care toate femeile ar trebui să le folosească – partea a 2-a

Top 10 uleiuri esențiale pe care toate femeile ar trebui să le folosească – partea a 2-a
În articolul trecut am început să îți prezentăm cele mai utile uleiuri esențiale pentru sănătatea feminine. Prin urmare, astăzi îți propunem să continuăm această incursiune și să descoperim noi uleiuri esențiale de care suntem siguri că te vei îndragosti.

4. Uleiul esențial Tea Tree

Tea tree oil: 15 health benefits and uses of tea tree oilUleiul esențial Tea Tree este, pur și simplu, extraordinar. Un număr foarte mare de femei îl adoră deoarece reprezintă un ajutor de nădejde în rezolvarea sau ameliorarea problemelor pielii. Are puternice proprietăți antibacteriene și antifungice motiv pentru care el este recomandat pentru tratarea acneei.

Utilizări zilnice.
  • adaugă 3-4 picături de Ulei esențial de Tea Tree în demachiantul pe care îl folosești sau în crema hidratantă pentru a ameliora mâncărimile aferente unei dermatite sau a scăpa de acnee. Uleiul essential de Tea Tree este printe puținele uleiuri esențiale care poate fi aplicat pe piele nediluat, însă recomandăm asta doar pe suprafețe mici, de exemplu direct îi punctual pe coșuri. De asemenea, îl poți dilua cu ajutorul Uleiului de Jojoba, care nu îngrașă pielea, având constituția sebumului pielii.        
  •  Vrei să scapi de mătreața atât de deranjantă? Și în acest caz poți apela la uleiul esențial Tea Tree. Tot ce trebuie să faci este să adaugi câteva picături în șamponul cu care obișnuiești să te speli.
  •  Poate fi folosit, cu succes, și în cazul psoriazisului. El ajută la ameliorarea simptomelor, precum și la împiedicarea apariției infecțiilor, în timp ce crește imunitatea. Diluează 2 picături de Ulei esențial de Tea Tree cu ajutorul unui unei mici cantități de ulei de Jojoba și aplică pe zonele afectate. Repetă procedura de mai multe ori pe zi.

5. Uleiul esențial de Ylang Ylang

Pleasant Ylang Ylang Essential Oils, For Fragrance, Rs 3000 /kg | ID:  22063547297Uleiul esențial de Ylang Ylang are un parfum plăcut, floral și este folosit, extrem de des, în cadrul produselor pentru femei, precum cosmetice și parfumuri. Este recunoscut faptul că are un puternic efect afrodisiac însă are și proprietăți antiseptice. De asemenea, întărește părul pentru că menține hidratarea în firul de păr și astfel îl face mai elastic și mai suplu.
Utilizări zilnice.
  • Creșterea libidoului. În Asia, acest ulei esențial este foarte apreciat pentru capacitatea de a crește libidoul și pentru efectele sale afrodisiace. Deoarece el echilibrează atât energia feminină cât și pe cea masculină, este unul dintre acele uleiuri esențiale ce nu ar trebui să îți lipsească din dormitor. Pulverizează-l pe așternuturi și pe lenjeria de noapte sau difuzează-l în cameră înainte de a merge în pat. 
  • Întărire părului. Multe femei iubesc aroma uleiului esențial Ylang Ylang și îl aleg pentru produsele lor de îngrijire. Ce poate fi mai util ca o mască de par care miroase extraordinar dar care îți și întărește firele de păr? Încearcă acest tratament simplu pentru a te bucura de un păr sănătos și lucios. Amestecă 1-2 linguri de ulei de Argan Tribal cu 10 picături de ulei esențial Ylang Ylang. Masează pe părul uscat și pe scalp. Învelește părul într-un prosop și lasă tratamentul să acționeze pentru 30-60 de minute sau peste noapte. Spală apoi părul, așa cum face de obicei. Repetă tratamentul în fiecare săptămână. Sau adaugă 2 picăturide ulei essential de Ylang Ylang împreună cu 1 lingură de oțet natural de mere în apa cu care îți clătești părul. Se va descurca ușor și va mirosi superb.
  • Reducerea nivelului de stres. Linalolul din uleiul esențial Ylang Ylang are capacitatea de a reduce starea de anxietate și a promova calmul. Este, de multe ori, folosit și ca antidepresiv. Pune o picătură din acest ulei esențial pe o dischetă de bumbac și inahlează ori difuzează, în încăpere, timp de maxim o oră. De asemenea, pentru a crea o atmosferă plină de pace, realizează un blend din 3 picături de Ulei esențial de Lavandă, 3 picături de ulei esențial Ylang Ylang și 2 picături de ulei esențial Mușețel Roman.

Geranium Oil at Rs 15000/kilogram | Geranium Oil | ID: 197513885486. Uleiul esențial de Geranium

Uleiul esențial de Geranium nu are doar un miros special, ci este și foarte util pentru sănătate. În general, este folosit pentru realizarea produselor de îngrijire a tenului datorită proprietăților antiinflamatoare și a capacității de întinerire a pielii. Prin urmare, îți recomandăm să îl folosești pentru a calma iritațiile pielii și pentru a ține sub control nivelul de sebum. Este util și în cazul durerilor menstruale.
Utilizări zilnice.
  • Adaugă câteva picături de ulei esențial de Geranium în șampon, în loțiunea de corp și în crema de față pentru a echilibra nivelul de sebum și a te bucura de o piele hidratată.
  • Realizează-ți propriul parfum amestecând 2 picături de ulei esențial de Geranium, cu 4 picături de ulei esențial de Tămâie, și cu 5 picături de ulei esențial de Lavandă.
  • Diluează 2-3 picături de ulei eențial de Geraniu, Mușețel, Iasomie și Lavandă pe abdomenul inferior în cazul durerilor menstruale.

                             
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!