Înalță-ți vibrația cu trandafirul – 3 moduri simple de a te reechilibra cu aromaterapia

Înalță-ți vibrația cu trandafirul – 3 moduri simple de a te reechilibra cu aromaterapia
Trandafirul. Regina tuturor florilor. Un simbol sacru al frumuseții, al iubirii, al devotamentului și al romantismului încă de la începutul timpurilor. Fosilele găsite de arheologi ne arată că trandafirul dăinuiește pe planeta noastră de mai bine de 30 de milioane de ani, cu mult înainte de apariția noastră, a oamenilor.

Trandafirul este o floare delicată, dar puternică, care a fost folosită de-a lungul istoriei în ritualuri spirituale, de vindecare și frumusețe. Faima și semnificația trandafirului nu se datorează numai parfumului său divin sau aspectului frumos, și nici chiar beneficiilor pe care le aduce sănătății și frumuseții, ci mai ales din cauza frecvenței de vibrație pe care o emite trandafirul,    care este de 320 MHz, cea mai înaltă dintre toate plantele.

Trandafirul este cea mai apropiată materie care are fregvența IUBIRII. Trandafirii literalmente arată, miros și se simt ca dragostea pură.

„Dacă vrei să găsești secretele universului, gândește-te în termeni de energie, frecvență și vibrație.”
- Nikola Tesla

SUNTEM FIINȚE VIBRAȚIONALE

Deoarece universul nostru este alcătuit din energie, fiecare dintre simțurile noastre captează vibrații și le interpretează, ni se oferă darul magic de a măsura nu numai frecvențele vibraționale, ci și de a le manipula și schimba pe ale noastre. Totul în realitatea noastră vibrează la o frecvență specifică, inclusiv noi, care suntem ființe vibraționale. Cât de repede sau încet vibrează ceva este măsurat ca frecvență.


Se spune că un corp sănătos are o frecvență de aproximativ 62MHz până la 72MHz, ceea ce înseamnă că am putea vibra cu 10MHz mai mult decât rezultatul natural. Frecvența corpului uman poate fi măsurată de aparate de biofeedback care detectează funcții ale corpului, cum ar fi tensiunea musculară, activitatea undelor cerebrale și temperatura pielii. 

Cu cât frecvența ta este mai mare, cu atât te vei simți mai bine, mai vital. Apar mai multe sincronicități, mai multe se concretizează și mai multă frumusețe și abundență se aliniază în realitatea ta.


CE NE AFECTEAZĂ VIBRAȚIA?

În timpul unei zile obișnuite o serie de lucruri ne pot afecta frecvența, ceea ce se simte atât la nivelul corpului, cât și în minte. Intrăm în contact cu ceea ce consumăm, de la postările pe rețelele sociale până la cafeaua de dimineață, și totul are efect direct asupra ritmului cu care vibrăm. 

Lucruri precum stresul sau o boală fizicăchiar și o ceartă cu o persoană dragă ne pot încetini vibrația, scăzând frecvența. Substanțele chimice care sunt ascunse în alimentele și produsele comerciale de înfrumusețare pot avea frecvențe aproape de zero. 

CE MIJLOACE AVEM PENTRU A NE RIDICA FREGVENȚA?

Nu putem evita cu totul aspectele care ne scad frecvența însă ne putem reechilibra folosind produse naturale cu o frecvență înaltă, care, prin principiul rezonanței, ne readuc la frecvența optimă.

 Fructele, legumele, ierburile și plantele conțin o cantitate mai mare de energie vitală și, prin urmare, au o frecvență mai mare. Cercetările arată că uleiurile esențiale pure au cea mai mare frecvență dintre toate substanțele naturale cunoscute de omiar uleiul esențial de trandafir are cea mai înaltă fregvență dintre toate uleiurile esențiale.

Este important să reții că alegerile noastre în fiecare zi au un impact asupra frecvențelor noastre. Tot ceea ce alegem să mâncăm și să folosim, mai ales în ceea ce privește îngrijirea personală, are propria frecvență. Este important să ne menținem echilibrul energetic, prin urmare trebuie să lucrăm în sens holistic, abordând multiple planuri, folosind constant toate resursele disponibile: Yoga, mantre, afirmații, culori, muzică, uleiuri esențiale, alimente și băuturi. Utilizarea produselor pe bază de uleiuri esențiale de trandafir au un impact atât de pozitiv asupra stării noastre vibraționale.

Din întregul regnul vegetal, trandafirul domnește suprem cu vibrația sa de 320 MHz. De aceea folosirea uleiului esențial de trandafir și a produselor care îl au la bază este o modalitate puternică de a-ți crește frecvența. Trandafirul este o floare vindecatoare, încântatoare si care te înfrumusețează. Petalele de trandafir, uleiul esențial de trandafir de DamascAbsolutul de Trandafir alb, hidrosolul  și bețișoarele de trandafir sunt mijloace de terapie vibrațională, care în timp ajută la atenuarea dezechilibrelor din organism. În următorul articol vom prezenta mai pe larg diferitele produse împreună cu beneficiile lor.

AROMATERAPIE
3 MODURI SIMPLE DE A UTILIZA ULEIUL DE TRANDAFIR 
 
  1. Pentru a utiliza ulei esențial de trandafir în practica spirituală, poți adăuga câteva picături într-un difuzor sau pur și simplu inhalează uleiul direct din sticlă. Alternativ, poți adăuga câteva picături într-o batistă și înhalează după cum este necesar pe parcursul zilei.
 
  1. Poți realiza un parfum vibrațional pe care să-l aplici pe piele - amestecă uleiul esențial de trandafir cu ulei purtător de jojoba (acesta nu are miros propriu, este cel mai apropiat sebumului uman și nu se alterează) într-o proporție maximă de 1 la 10 . Cel mai simplu faci asta într-o sticluță cu roll-on. Îl poți aplica ori de câte ori consideri necesar pe punctele de puls, după urechi sau pe ceafă -deoarece în aceste puncte absorbția e mai mare. Pentru a adăuga parfumului tău o notă de bază care să-i confere persistență adaugă câteva picături de ulei esențial de Santal de Mysore Fiore d’Oriente. 
 
  1. ÎN BAIE: De asemenea, poți adăuga câteva picături în puțin ulei de jojoba pe care îl poți adăuga în apa de baie pentru o experiență relaxantă și reconfortantă.
Dacă ți-a plăcut articolul nu ezita și distribuie-l prietenilor tăi! De asemenea ne-ar plăcea să aflăm experiențele tale cu uleiul  nostru esențial de Trandafir, așa că lasă-ne un comentariu!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!