Utilizarea eficientă a Uleiului Esențial de Lămâie

Utilizarea eficientă a Uleiului Esențial de Lămâie
În această perioadă, Uleiul esențial de Lămâie este extrem de folositor în ameliorarea problemelor respiratorii. Prin urmare, ar trebui să ai la îndemână următorul blend, pe care să îl aplici la ceafă și pe tălpti, de 2 ori de zi.

respira usorBlend pentru o respirație mai ușoară:

De asemenea, există multiple alte utilizări ale Uleiului esențial de Lămâie, pe care te invităm să le descoperi în continuare.

Realizarea de produse de îngrijire personală

2 Day Facial And Skin Care Course - West Midlands Nail & Beauty AcademyUleiul esențial de Lămâie poate fi folosit pentru a realiza o multitudine de produse de îngrijire personală. Îți prezentăm, în continuare, câteva idei. Îți garantăm că merită să le încerci.
  • Ser de față
Folosește o jumătate de cană de ulei de Jojoba cu 10 picături de ulei esențial de Lămâie, 20 picături de ulei esențial de Tămâie și 10 picături de ulei esențial de Lavandă. Amestecă-le bine și adaugă-le într-un flacon de sticlă cu capac. Aplică serul pe față, după spălare.
  • Mască facială
Hidratează-ți fața folosind o mască specială, pe care o poți prepara chiar tu. Amestecă 1 linguriță de miere cu o linguriță ulei de cocos și 2 picături de Ulei esențial de Lămâie. Aplică pe față și lasă masca să acționeze timp de 15 minute. Curăță apoi, folosind apă călduță.
  • Spray de duș
Amestecă 2 cănuțe de apă distilată, cu 2 linguri de sâpun lichid fără miros și cu 10 picături de ulei esențial de Lămâie. Adaugă amestecul într-un vas de sticlă cu pulverizator și folosește-l pe post de gel de duș.
 

Utilizare ca și supliment alimentar

fursecuri lamaieDa, uleiul esențial de Lămâie este și un extraordinar prieten în bucătărie. Te ajută să îi convingi pe copii să mănânce feliile de măr pe care le au ca gustare. Tot ce trebuie să faci este să adaugi peste ele 2 picături de Ulei esențial de Lămâie și să le amesteci bine. În acest fel, le oferi celor mici antioxidanții și vitaminele necesare dar împiedici și colorarea neplăcută a merelor, care îi determină, în mod normal, să le arunce. De asemenea, adaugă câteva picături în rețeta clasică de fursecuri și vei obține o gustare care te va înviora imediat.

Uleiul esențial de lămâie îți este foarte util și dimineața. Crește-ți motivația adăugând o picătură în smoothie-ul pe care obișnuiești să îl bei. Îți va susține sistemul imunitar, susține detoxifierea ficatului și te va ajuta să slăbești. Spre prânz, poți să bei un pahar de apă cu o picătură sau două de ulei esențial de Lămâie pentru a-ți lumina ziua și a te reînvigora. 
  

Utilizare ca și ajutor la curățenie

Îți dorești un detergent handmade, pe care să îl poți prepara chiar și tu? Se poate! Mai jos rețeta:
  • O cană și jumătate de bicarbonat de sodiu
  • O cană și jumătate de sodă de rufe
  • 1 cană de Borax
  • 2 linguri de sare Epsom
  • 5 picături de Ulei esențial de Lămâie
Mixează foarte bine toate ingredientele cu ajutorul unei blender apoi depozitează noul tău detergent într-un vas ermetic. Îți recomandă să folosești 2 linguri la o spălare.

How to Clean Glass | Quality Window & Door Inc.De asemenea, poți folosi acest ulei esențial și pentru a realiza o soluție perfectă de curățare a geamurilor și oglinzilor. Te vei îndrăgosti de aceasta deoarece te ajută să scapi rapid de urmele de grăsime de pe suprafețele lucioase.
  •  ½ cană de oțet alb
  • ½ cană alcool sanitar
  • 1 lingură de amidon de porumb
  • 10 picături de Ulei esențial de Lămâie
Amestecă bine toate ingrediente-le. Adaugă compoziția într-o sticlă cu pulverizator și folosește-o cu încredere. Suntem siguri că îți va eficientiza procesul de curățenie.

 

Utilizări inedite

Mum shares simple two minute hack to remove chewing gum from children's hair  - Mirror OnlineCopilul tău și-a lipit gumă de mestecat în păr? Nicio grijă! Nu mai este nevoie să apelezi la foarfecă ori să pierzi ore încercând să o desfaci. Tot ce trebuie să faci este să adaugi 2 picături de Ulei esențial de Lămâie iar guma se va desface ca prin miracol. Sau ai găsit opere de artă pe peretele din dormitor? Pune 2-3 picături de ulei esențial de Lămâie pe o lavetă și acestea se vor șterge imediat.
Poți chiar să îndepărtezi tartrul și reziduurile de pe obiectele sanitare amestecând bicarbonat de sodiu, cu apă și câteva picături de ulei esențial de Lămâie. Aplică, lasă să acționeze, șterge apoi ele vor fi, din nou, strălucitoare.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!