Uleiurile esențiale - ajutorul tău de nădejde pentru îndeplinirea obiectivelor din 2022

Uleiurile esențiale - ajutorul tău de nădejde pentru îndeplinirea obiectivelor din 2022

Ne aflăm foarte aproape de finalul acestui an. Prin urmare, este o perioadă bună să reflectăm și să ne uităm în urmă dar și un moment perfect pentru a proiecta imaginea potrivită în noul an. În mod normal, analizăm plusurile și minusurile anului de care ne despărțim și ne stabilim noi rezoluții pentru anul ce urmează. Aromoterapia ne ajută să fim creativi, ne energizează și ne oferă susținere în procesele de schimbare, astfel încât să ne putem atinge obiectivele.

Să analizăm împreună câteva rezoluției obișnuite și să vedem cum primim ajutor de la uleiurile esențiale.

Anul acesta voi face mai multe exercitii fizice…

What Are 7 of the Most Effective Exercises?
 

Toți tindem să fim mai sedentari iarna. Totuși, exercițiile fizice sunt foarte importante pentru a ne menține starea de bine și a fi sănătoși. Medicii cred că o alternativă potrivită este și să ieșim afară și să mergem pe jos cel puțin o jumătate de oră pe zi. Exercițiile de stretching împiedică acizii să se acumuleze în mușchi iar cele cardio contribuie la scăderea nivelului de colesterol, a tensiunii arteriale și chiar la pierderea kilogramelor.

Uleiurile esențiale care ajută la scăderea acidității din corp sunt uleiurile esențiale de Eucalipt, Trandafir și Isop. De asemenea, uleiurile care stimulează corpul și oferă mai multă energie pentru exerciții sunt cele de Ghimbir, Eucalipt, Rozmarin, Tulsi, Tea Trea și Mentă. Acestea pot fi difuzate cu ajutorul aparatelor de aromoterapie sau se pot adaugă 2-3 picături din ele în cadă sau la duș de dimineață, pentru a stimula simțurile și a accelera circulația.

Iată câteva dintre dorințele pe care mulți dintre noi ni le stabilim pentru Noul An

Anul acesta voi slăbi…

Weight loss: 15 little things you can do to lose weight effectively | The Times of India
 

După perioada Sărbătorilor de iarnă, când ne-am bucurat de o mulitudine de specialități culinare, care de care mai gustoase, principalul gând este să reușim să dăm jos câteva kilograme. Din păcate, de la natură nu primim, în mod direct, ajutor. Este iarnă, o perioadă în care avem nevoie de alimente consistente. Corpul încearcă, de fapt, să își păstreze greutatea pentru a face față intemperiilor. Ultimele lucruri pe care corpurile noastre își doresc să le metabolizeze sunt salatele, legumele crude ori sucurile de fructe. Deci, ce putem face? Supele și ciorbele, bogate în legume și verdețuri, consumate calde, în porții mici, pe parcursul zilei ne ajută să ne reglăm greutatea. Ele nu trebuie să conțină orez, paste sau cartofi.

Uleiurile esențiale cate ne ajută să avem o digestie mai bună și să slăbim sunt cele de Tulsi, Bergamotă, Piper negru, Cardamom, Fenicul, Mentă, Rozmarin și Lămâie. Se pot face blenduri ale acestora folosindu-se un ulei transportor și realizându-se un masaj ușor pe abdomen, în sensul acelor de ceas. Acesta va adduce aportul necesar de antioxidanti, va stimula digestia și va reduce congestia digestivă. Sau poți încerca amestecul de uleiuri Chakroil - Chakra 3 – care acționează pe organele digestive care sunt guvernate de această Chakră.

Anul acesta vreau sa am relații armonioase…


3 Things That Will Make Your Next Relationship Last

 

Desigur, toți ne dorim să iubim și să fim iubiți iar sosirea unui nou an este un moment potrivit să ne propunem să avem relații mai armonioase, atât cu noi înșine cât și cu cei din jur. Uleiurile esențiale te ajută să îți deschizi sufletul către niveluri mai profunde de iubire și compasiune. Îți recomandăm să folosești uleiurile esențiale de Iasomie, Tămâie, Patchouli, Rosa, Ylang ylang și Santal. Poți aplica și amestecul de  uleiuri Chakroil – Chakra 4 pe piept, cu un masaj band.

Anul acesta vreau sa am o atitudine mai optimistă…

What is optimism? | Macmillan Dictionary Blog

În special în această perioadă a anului, datorită nopților mai lungi, frigului și lipsei soarelor, este posibil să ne confruntăm cu o predispoziție către depresii. Putem deveni mai indispuși, fără să găsim puterea de a ne bucura de lucrurile din jur. Avem nevoie disperată să găsim lucruri pozitive și totuși nu găsim energia necesară să reușim sa facem acest lucru. Uleiurile esențiale care luminează mintea și te ajută să zâmbești, din nou, sunt cele de Portocală, Tulsi, Bergamotă, Iasomie, Lavandă, Neroli, Trandafir, Geranium și Ylang Ylang. Poți alege și amestecurile noastre de uleiuri esențiale Energy sau Refresh.
 
Anul acesta vreau să atrag bunăstarea…

What Does it Mean to Build Wealth? | Investment U
 

În fiecare an, ne propunem să ne construim o viața mai bună. Bunăstarea nu înseamnă, obligatoriu, bani ci poate echivala și cu experiențe extraordinare sau acumularea de noi cunștințe. O gândire potrivită în acest sens poate fi susținută de uleiurile esențiale de Patchouli, Busuioc, Lămâie, Mentă, Rozmarin și Lemon Grass.

Atragerea banilor poate implica mai mult decât difuzarea uleiurilor esențiale. Este important să schimbi relația cu banii. În primul rând trebuie să crezi că meriți să te bucuri de bunăstare, sub toate formele ei. Lucrează la tot ce înseamnă încrederea și iubirea de sine. Efectele meditațiilor pe care le realizezi în acest fel pot fi amplificate cu ajutorul uleiurilor esențiale. Ele îți oferă o mai bună capacitate de conștientizare, ceea ce te determină să realizezi care sunt blocajele pe care le întâmpini în raport cu bunăstare și să elimini stereotipurile. Folosește, cu încredere, uleiurile esențiale de Patchouli, Santal, Lavandă și Lemn de Cedru. Dacă reușești să vizualizezi banii la tine în portofel și să conștientizezi că meriți să îi ai, vei reuși să creezi energia necesară care să transforme obiectivul în realitate.

Noi vom fi alături de tine și în anul ce vine, oferindu-ți uleiuri esențiale pure, organice care să te ajute să îți atingi obiectivele!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!