Trucuri de frumusețe cu uleiuri esențiale recomandate de Pure Nature

Trucuri de frumusețe cu uleiuri esențiale recomandate de Pure Nature
Pentru că știm că programul tuturor este din ce în ce mai încărcat, în articolul de astăzi am ales să îți prezentăm cele mai facile moduri de a incorpora uleiurile esențiale în rutina  de frumusețe. Fără rețete complexe cu multe ingrediente! Este super simplu, atâta timp cât respecți regula de aur de a le dilua până la 5% concentrație!

De asemenea, este important să iei în considerare unde aplici uleiurile esențiale. Multe uleiuri de citrice, precum lămâia și grepfrutul au proprietăți fototoxice, care pot deteriora pielea dacă ieși la soare după ce le folosești.

1# Adaugă o picătură de ulei de trandafir la crema ta de zi


Dacă dimineața pielea ta arată tern, adaugă o picătură de ulei de trandafiri la creme ta obișnuită. Acest lucru va ajuta la reducerea dimensiunii porilor, la reducerea aspectului liniilor fine și ale ridurilor și vă va oferi o strălucire sănătoasă.

#2 Folosește hidrosolul de trandafiri ca tonic de față!


Hidrosolul de trandafiri, denumit și apă de trandafiri e un tonic natural fabulos fiind un produs decundar obținut prin distilare la abur a petalelor de trandafiri. Pentru că e foarte blând poți să-l utilizezi zilnic pentru a tonifia și curăța fața, care va avea un aspect tânăr și sănătos.

# 3 Tămâie pentru linii fine


Consider că uleiul de tămâie ajută cu ridurile fine, reducând semnele de îmbătrânire. Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să diluezi uleiul de tămâie cu uleiul purtător preferat (eu aleg jojoba sau migdale pentru că nu îngrașă) și să aplici ca ser înainte de machiaj sau seara, după tonic.

# 4 Tratamentul anti-acnee cu Tea Tree

De ani de zile, uleiul de arbore de ceai (Tea Tree) a fost folosit cu succes împotriva coșurilor. Și din motive întemeiate, acest ulei reduce în mod natural inflamația și elimină bacteriile pentru a reduce erupțiile și a preveni răspândirea acestora. Poți folosi ca tonic hidrosolul de Tea Tree pentru a curăța fața. Apoi amestecă o picătură de arbore de ceai cu uleiul tău purtător preferat și aplică direct pe pete cu un băț de vată.

# 5 Piele proaspătă de mentă

Uneori mă activez greu dimineața, iar adăugarea de ulei de mentă în crema hidratantă este o modalitate grozavă de a scăpa de această senzație de amețeală! Este și un antiseptic natural și ajută la combaterea acneei.

# 6 Păr Rapunzel cu lavandă

Părul neted și mătăsos e mai simplu decât crezi. Pentru un plus de hidratare, creează-ți propria mască de păr peste noapte folosind ulei de argan și câteva picături de ulei esențial de lavandă BIO.

# 7 Demachiant cu ulei de migdale

Pentru o modalitate blândă de a îndepărta machiajul, aplică ulei de migdale pe o dischetă de vată și curăță astfel pielea. În timp ce unele demachiante usucă pielea, utilizarea unui ulei purtător precum uleiul de migdale înseamnă că pielea va rămâne moale și hidratată.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!