Soluții eficiente de echilibrare a chakrelor

Soluții eficiente de echilibrare a chakrelor
Ce reprezintă chakrele?

În limba Sanskrită, cuvântul „chakră” înseamnă „disc” sau „roată” și se referă la centri energetici din corpul uman. Fiindcă totul in jurul nostru și in noi este catalizat de energia vitala, Ayurveda explică cum prin sistemul chakrelor, energia vitală circulă în corp pentru a ne menține în viață și în echilibru. Dacă te simți apatic, lipsit de poftă de viață, dacă ai insomnii sau stări de anxietate sau dacă ai un dezechilibru la nivelul unui organ atunci probabil că chakra corespunzătoare nu funcționează cum trebuie.

Ca sa îți dai seama de unde vine acest dezechilibru studiază descrierea fiecărei chakre, care corespunde principalilor centri nervoși și organelor de bază.

De-a lungul coloanei vertebrale există șapte chakre principale. Pornesc de la inserția coloanei vertebrale și merg până în creștetul capului.

Care sunt cele șapte chakre principale?
Chakras: A Beginner's Guide to the 7 Chakras

Așa cum am menționat, sistemul chakrelor are legături cu centri energetici din corpul nostru. Să aflăm, împreună, căte ceva despre ele.

Chakra rădăcină (Muladhara)

Chakra rădăcină, sau Muladhara, este localizată chiar la baza coloanei vertebrale. Ea îți oferă fundația pe care îți construiești viața, te ajută să ai rădăcini și să depășești provocările. De asemenea, această chakra este responsabilă de senzația de securitate și stabilitate.

Chakra sacrală

Chakra saclară, sau Svadhisthana, este localizată sub buric. Ea este responsabilă de energia sexuală și creative. De asemenea, are legătură cu gestionarea propriilor emoțiilor dar și a emoțiilor aferente comunicării cu ceilalți.

Chakra plexului solar

Cheakra plexului solar, sau Manipura, se află în zona stomacului. Activitatea ei este în strânsă legătură cu încrederea în propriile forțe și stima de sine, precum și cu capacitatea de a controla propria viață.

Chakra inimii

Chakra inimii, sau Anahata, este localizată lângă inimă, în centrul pieptului. Prin urmare, nu reprezintă o surpriză faptul ca ea influențează capacitatea noastră de a iubi și de a fi empatici.

Chakra gâtului

Chakra gâtului, sau Vishuddha,  este localizată paralul cu glanda tiroidă și controlează capacitatea noastră de comunicare verbală. Este, de asemenea, responsabilă de maturizare și creștere.

Chakra celui de-al treilea ochi

Chakra celui de-al treilea ochi, sau Ajna, se află în centru frunții și reprezintă conexiunea spirituală cu sinele, cu ceilalți și cu Universul. Este, de asemenea, corelată cu imaginația și intuiția.

 Chakra coroană

Chakra coroană, sau Sahasrara, este localizată în centrul capului și este responsabilă de eliberarea karmei și de moartea corpului fizic.

Ce se întâmplă dacă o cheakră este blocată sau dezechilibrată?

La nivelul chakrelor poate exista o reducere a fluxului energetic sau o activitate energetică prea intensă, aspecte cu consecințe diferite. Atunci când o chakră este sărăcită energetic, vei întâmpina dificultăți în manifestarea abilităților asociate ei. Pe de altă parte, în momentul în care o chakra este prea activă, trăsăturile aferente ei devin dominante.

De exemplu, prima chakră este despre Securitate, supraviețuire și fudamentarea vieții. Activitatea redusă a acesteia conduce la depresie și insecuritate. În schimb, prea multă energie, determină o lipsă de precauție în acțiuni.

Ce soluții avem?

Amestec Bețișoare Chakra (3x7 = 21 buc) 42 gr   [0]

Fiore D’Oriente, bazându-se pe mulți ani de cercetare și experiență practică, a creat un sistem complet de echilibrare Chakra, cunoscut sub numele de Sistemul de Armonizare a Chakrelor. Acesta este o metodă naturală și eficientă de a identifica dezechilibrele și de a le soluționa. Cum funcționează? Uleiurile esentiale și plantele prezente în produsele pentru armonizarea chakrelor sunt remedii vobraționale. Sunt create după vibrația originală, sănătoasă a fiecărei chakre in parte. Prin această Vibrație ele acționează ca un diapazon, acordând frecvența chakrei dezechilibrate din nou la frecvența originală, cea a sănătății radiante.

Uleiurile şi apele de colonie pentru cele şapte Chakre sunt produsele de bază pentru echilibru. Acestea sunt uleiuri esențiale cu vibraţie controlată, foarte plăcute şi indicate pentru a purifica mediile.

Pentru masajul total corporal am dezvoltat uleiurile de masaj Chakra, care conțin Chakroil, diluat în ulei pur de Jojoba, în proporție perfectă pentru a putea fi aplicat pe tot corpul.

Bețișoarele de tămâie Fiore D’Oriente sunt produse manual după vechile învățături vedice și sunt concepute pentru terapia energetică. Fiecare tămâie acoperă gama de vibrații legate de chakra sa. Bețișoarele de tămâie sunt fabricate numai din materii prime 100% naturale având ca ingrediente: miere, pulberi rare de lemn, rășini, uleiuri vegetale, ierburi, uleiuri esențiale, bambus.

Ceaiurile pentru pentru Chakre reprezintă și ele un instrument excelent pentru reechilibrarea sistemului nostru energetic. Amestecurile sunt realizate după rețete fitoterapeutice străvechi, exclusiv cu plante care provin din culturi 100 % organice, de înaltă calitate.

Săpunurile Chakra Fiore d’Oriente sunt preparate manual după tradiții antice, pe bază de glicerină naturală, uleiuri vegetale și esențiale de înaltă calitate care se adresează fiecărei chakre în parte, pentru a vă ajuta să începeți ziua într-o stare de armonie. Renunțați la produse chimice și alegeți un săpun cremos și emolient.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!