Parfumurile prețioase – cadoul perfect pentru nași, fini și preieteni speciali

Parfumurile prețioase – cadoul perfect pentru nași, fini și preieteni speciali
Ce sunt parfumurile vibraționale?
 

Într-un fel, parfumurile au fost întotdeauna poțiuni magice, capabile să-ți schimbe starea de spirit, să evoce amintiri plăcute și să-i cucerească pe cei din jurul tău. Acum însă, devin și mai speciale, parfumurile vibraționale făcând o reală diferență în viața noastră. 

Te întrebi de ce? Energia pozitivă vibrează la o frecvență mai înaltă decât energia negativă. Să spunem că intri într-o cameră și simți o atmosferă neprietenoasă. Este posibil să fie energia negativă a unei persoane din încăpere, pe care tu o resimți sub forma unei apăsări sau a unei stări de agitație. Pe de altă parte, dacă te simți ușor, luminos, concentrat și în largul tău, este probabil să absorbi acele vibrații benefice.

De asemenea, mirosurile au jucat mult timp un rol important în curățarea energetică – arderea salviei, stropirea cu apă de trandafiri, aprinderea tămâiei sau amestecarea tincturilor de lavandă, lămâie și rozmarin au reprezentat mereu mijloace de purificare a spațiilor. Pentru că posedă o vibrație foarte înaltă, uleiurile esențiale ridică vibrația unui spațiu și a oamenilor din acesta. Se spune că uleiul de trandafir, în special, este ideal dacă dorești să-ți sporești încrederea în tine și să captezi simțurile.
 

Ce reprezintă setul propus de noi?



 

Setul pe care ți-l recomandăm încă de la începutul articolului conține 2 parfumuri vibraționale cu uleiuri esențiale pure, 100% naturale, într-o diluție de 10% în ulei purtător de jojoba, ideale pentru ea: Santal de 10 ml și el: Uleiul Maestrului de 10 ml. Cadourile care se bazează pe stimularea simțurilor vor fi mereu apreciate deoarece ele ne ajută să depășim provocări și să conturăm amintiri magice. Ulterior, ele reprezintă ancore către respectivele clipe. Ce ne putem dori mai mult de la un cadou Crăciun?

Parfumul pentru Ea are la bază Santalul, despre care știm că are un efect calmant, fiind, foarte des folosit în meditație, rugăciune și alte activități spirituale. Acest ulei esențial este apreciat inclusiv de femeile puternice, orientate către carieră sau care își doresc să aibă realizări extraordinare deoarece promovează claritatea mentală și îmbunătățește concentrarea și memoria. În schimb, cu parfumul său lemnos, Santalul conferă sentimente de pace și armonie, păstrând mintea calmă, reducând stresul și anxietatea.

În cazul în care acesta este un cadou pentru persoana iubită trebuie să știi că cei ce practică medicina Ayurvedică folosesc uleiul esențial de Santal ca și afrodisiac. El conține o substanță naturală ce ajută la creșterea libidoului. De Crăciun vă veți putea oferi momente de neuitat în doi.

Parfumul vibrațional pentru el se numește Uleiul Maestrului și conține ulei esențial de Bosweilia sacră (tămâie sacră) și ulei esențial de nard, ambele foarte rare, într-o bază de ulei de jojoba. Acest parfum este produs după o rețetă străveche, despre care se spune că a fost folosită de Maria Magdalena pentru a îi unge picioarele Mântuitorului Iisus.  Este indicat pentru efectul său echilbrant și anxiolitic. În plus, este recomandat pentru îmbunătățirea memoriei și a capacității de învățare. 

Cum pot comanda setul de parfumuri vibraționale EL și EA?
 

Simplu! Îl găsești chiar la noi pe site, așa că tot ceea ce trebuie să faci este să dai click aici. În plus, trebuie să știi că în luna decembrie te bucuri de un preț special de numai 158 lei așa că nu mai ezita și comandă-l chiar acum pentru a ajunge în timp util și a-l așeza sub brad ori oferi, cu drag, oamenilor speciali din viața ta.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!