Drumul bețișoarelor parfumate – Comorile lui Marco Polo

Drumul bețișoarelor parfumate – Comorile lui Marco Polo

Comorile lui Marco Polo sunt o linie de bețișoare din tămâie naturală, certificată ECOCERT. Principalele ingrediente ale pastei noastre provin din jungla indiană, în timp ce rășinile provin din teritoriile deșertice și aride din India, Arabia și Africa, fiind culese de triburile nomade.

Tămâia din gama Comorilor lui Marco Polo este produsă exclusiv din rășini 100% pure și din lemn prețios, fără a folosi parfumuri chimice sau pe bază de petrol. Rolul principal al acestor bețișoare de tămâie nu este acela de a parfuma spațiul, ci de a-și dispersa efectele benefice și curative asupra celui care le folosește.

Nu ne străduim să creăm parfumuri pentru mediu, ci să transformăm cele mai bune materii prime într-un produs care să fie utilizat în scopuri holistice. Nu vedem cuvântul rostit, dar îl auzim; nu vedem energia, dar o simțim și vedem efectele pe care ea le produce; universul deține toate sunetele care au fost produse vreodată, chiar dacă nu reușim să percepem majoritatea acestora. Tămâia noastră funcționează în același mod – ea nu asaltează prin miros și prezență, ci vibrează în fundal, punându-și în aplicare efectele benefice și curative.

Parfumul primului bețișor de tămâie Marco Polo poate să nu fie ceea ce vă așteptați, dar cu puțină credință și timp, simțul olfactiv devine rafinat și poate aprecia mai bine aromele. Acest tip de tămâie a fost creat nu pentru aparență, ci pentru esență; nu pentru a fi obiectul uimirii, ci pentru a provoca și a face loc uimirii și descoperirii în cel care o folosește. Formulele noastre ajută la purificare, concentrare, rugăciune, introspecție, alinarea sistemului nervos.

Set 7 arome + suport pentru ardere

Descoperiți universul de beneficii ale gamei Marco Polo alegând setul compus din 49 de bețișoare și dintr-un suport pentru ardere, realizat din teracotă. Este kitul de bază de care aveți nevoie pentru a începe să experimentați puterea spirituală a tămâiei naturale.

Bețișoarele acoperă șapte arome esențiale pentru meditație și purificare: benzoin Siam, styrax negru, halmaddi, oliban de Arabia, palo santo, smirnă roșie, amestec Cei trei regi (rășină, lemn, condimente).

O varietate de bețișoare pentru un univers de experiențe spirituale

Bețișoarele noastre de tămâie sunt folosite pentru purificare și pentru realiniere cu experiențele primordiale și amintirile ancestrale. Tămâia a fost întotdeauna folosită pentru rugăciune, yoga, meditație, purificare și ritualuri religioase de orice fel și în orice loc. Un bețișor de tămâie este un instrument care ne ajută să ne conectăm la Sinele nostru, la divinitatea noastră, ca un gând către cei dragi și este o ofrandă adusă lui Dumnezeu.

Un bețișor de tămâie este o parte integrantă a experienței noastre, de aceea am creat o varietate de tămâie vibrațională pentru călătorii spirituale diferite: bețișoare tradiționale cu miere, tâmie pentru yoga, reiki, bețișoarele îngerilor, ale zânelor.

Mini evantai cu câte o mostră de imagine pentru fiecare tip de bețe

Cum să alegi bețișoarele parfumate

Pentru că există zeci de variante de bețișoare parfumate, am conceput un sistem al beneficiilor pe care să îți fie ușor să-l folosești. Astfel, fiecărui beneficiu îi corespunde o culoare și un număr, pe care le poți regăsi pentru fiecare ingredient esențial în parte.

Pur și simplu urmează legenda și alege bețișoarele potrivite pentru tine

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!