Cum miroase Crăciunul?

Cum miroase Crăciunul?

Miroase a...Crăciun! Cu siguranță este o afirmație pe care ai auzit-o și tu de nenumărate ori. Într-adevăr, toate amintirile noastre și momentele speciale au propria lor aroma. În momentul în care percepem aceste arome,  creierul nostru începe se le decodifice și ne transmite toate elementele asociate. Deci, cum miroase Crăciunul? A portocală și brad, a vin fiert sau turta dulce cu scorțișoară, a smirnă și tămâie care ne spun povestea Nașterii Domnului. Parcă deja ne transpunem în atmosferă, nu?

Uleiurile esențiale sunt un ajutor de nădejde în această perioadă. În cadrul articolului de astăzi îți vom prezenta arome tradiționale pe care merită să le folosești în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Am ales aceste uleiuri esentiale deoarece miros grozav atât individual cât și împreună. Am testat noi când am pregătit uleiul nostru esențial special de Crăciun, pe care îl primești gratuit la orice comandă.

Uleiul esențial de Zâmbru

 

Nimic nu se compară cu parfumul îmbătător al unui brad de Crăciun proaspăt tăiat. Însă, uneori, un brad artifical prietenos cu natura este de preferat. Dacă și tu ai optat pentru această variantă dar îți este dor de mirosul de brad, uleiul esențial de Zâmbru îți sare în ajutor. Nu trebuie decât să umpli o sticluță cu pulverizator cu 50 ml de apă, să adaugi 5 picături de ulei esențial de Zâmbru, să amesteci bine iar apoi să pulverizezi crenguțele bradului artifical. Magia are loc instant iar tu te simți, din nou, ca în copilărie.

Dacă nu ai o sticluță cu pulverizator, poți pune câteva picături de ulei esențial de Zâmbru pe dischete de bumbac, pe care, apoi, să le ascunzi pe crenguțe. Ai grijă să le împrospătezi la fiecare două zile. Poți adăuga câteva picături de ulei esențial de portocală pentru a realiza o atmosferă revigorantă. Acest amestec este recomandat a fi adăugat și în difuzorul de aromoterapie atunci când vrei să îți îmbunătățești starea de spirit.

Uleiul esențial de Scorțișoară
Scorțișoară - Frunze - 10 ml - Ulei Esențial [1]
 

Aroma de scorțișoară întărește, încălzește și oferă un sentiment reconfortant, ceea ce o face să fie perfectă pentru zilele reci de iarnă dar și pentru perioada Sărbătorilor. Dacă te străduiești să te concentrezi asupra listei lungi de activități pe care le ai de îndeplinit până de Crăciun, difuzează în încăpere 2-3 picături de Ulei esențial de scorțișoară pentru a-ți îmbunătăți atenția și eficiența. Scorțișoara acționează ca un tonifiant pentru minte și trup, oferindu-ți un boost de energie și ajutându-te să îți revii după o zi lungă de căutări de cadouri pentru cei dragi. Nu uita că acest ulei esențial poate lua locul scorțișoarei pulbere în toate băuturile și prăjiturile specifice Crăciunului.


Uleiul esențial de Portocală dulce

 

Toate uleiurile esențiale aferente mirodeniilor au arome destul de puternice și nu este nevoie să folosești o cantitate prea mare pentru a crea o atmosferă de sărbătoare în cameră. Astfel, aroma înălțătoare și răcoritoare a uleiului de portocale dulci este alegerea perfecă dacă îți dorești să adaugi să o explozie de prospețime de citrice. Uleiul esențial de portocala dulce aduce, întotdeauna, o rază de soare în interior în timpul lunilor reci de iarnă și este un ulei esențial uimitor de versatil atunci când vine vorba de amestecare. Pentru mulți dintre noi, aroma de portocală trezește amintiri din copilărie. De obicei, Crăciunul reprezenta momentul din an când primeam portocale iar bunica usca, pe sobă, cojile acestora pentru a elibera, în casă, acel parfum magic.

Ulei esențial de Tămâie
Tămâie - Africa - 5 ml - Ulei Esențial [1]
 

Tămâia a fost unul dintre cele trei cadouri pe care magii i le-au făcut Pruncului Iisus la nașterea sa și a devenit, rapid, o aromă preferată de multe persoane în perioada Crăciunului. Aroma acestui ulei esențial este echilibrată, el fiind, deseori, folosit în timpul meditațiilor și a curățării energetice. Este ideal a fi difuzat după zilele foarte pline, atunci când îți dorești să te bucuri de un moment de relaxare. Iar dacă sinuzita îți dă bătăi de cap din cauza diferențelor de temperatură, pune o picătura de ulei esențial de tămâie pe o dischetă de bumbac și inhalează vaporii. Te vei putea bucura, din nou, alături de cei dragi.

Ulei esențial de Tămâie poate fi combinat cu uleiurile de citrice sau cu cele aferente condimentelor. Pentru a realiza un blend festiv îți recomandăm să amesteci 4 picături de Ulei esențial de Portocală dulce, cu o picătura de Ulei esențial de Scorțișoară și cu 3 picături de Ulei esențial de Tămâie. Difuează-l în casă și bucură-te de atmosfera magică a sărbătorilor. Pe toate le poți comanda de la noi. Click aici.






 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!