Cele mai utile blenduri pentru copii

Cele mai utile blenduri pentru copii
 Difuzarea uleiurilor esențiale poate fi benefică pentru starea de bine a copiilor. În articolul de astăzi vă vom prezenta cele mai potrivite blenduri pentru copii.

Blend pentru un somn liniștit
Difuzează acest amestec în fiecare noapte pentru a oferi copiilor un somn sănătos. Uleiurile esențiale din folosite sunt foarte calmante, relaxante și ajută copiii să adoarmă mai repede. De asemenea, poți realiza un masaj local (pe spate și pe tălpi – diluate într-o lingură de ulei purtător de jojoba, cocos sau măsline) cu aceste uleiuri  ca parte a rutinei de culcare.  
· 3 picături Ulei esențial de Lavandă
· 1 picătură ulei esențial de Mușețel Roman


Blend pentru susținere imunitară
Acest amestec este grozav de folosit atunci când copilul tău a fost expus la viruși sau bacterii ori nu se simte bine. Difuzează acest amestec în lunile mai reci, când copilul tău ajunge acasă de la școală sau pentru a curăța și purifica aerul din casă.
· 2 picături de ulei esențial de Portocală
· 2 picături de ulei esențial de Tămâie
· 1 picătură de ulei esențial de Manuka
· 1 picătură ulei esențial de Oregano
Blend pentru dureri abdominale
În cazul în care copilul se plânge de discomfort abdominal, acest blend este perfect. Folosirea a acestor uleiuri va ajuta la ameliorarea senzațiilor de greață. Dacă ai un copil care suferă de rău de mișcare, poți face un roll-on cu aceste uleiuri esențiale și i le poți aplica pe piele (in 10 ml uleipurtător) în mașină sau le va inspira direct din sticlă.
· 3 picături de ulei esențial de Ghimbir
· 2 picături de ulei esențial de Fenicul
· 1 picătură de ulei esențial de Spearmint. La copiii mai mari de 8 ani poti folosi uleiul de Menta Piperita.

Blend pentru tuse
 Tusea poate duce la nopti agitate pentru copil si părinți. Difuzează acest amestec pentru a ajuta la o respirație sănătoasă și pentru a curăța căile respiratorii. Dacă difuzezi acest blend peste noapte, adaugă lavandă în amestec pentru a susține un somn sănătos.
· 3 picături de ulei esențial de Eucalipt citrodora. La copiii maimari de 8 ani poti folosi eucalipt globulus sau radiata.
· 2 picături de ulei esențial de Lavandin
· 1 picătură de ulei esențial de Tămâie
 
Blend pentru promovarea sentimentelor pozitive

Uleiurile esențiale de citrice și cele florale sunt uimitoare pentru susținerea dispoziției și pot promova sentimente pozitive. Difuzează acest blend atunci când copilul tău este morocănos sau dimineața, pentru a începe ziua cu bine.
· 2 picături de ulei esențial de Portocală
· 2 picături de ulei esențial de Bergamotă
· 1 picătură ulei esențial de Lavandă
· 1 picătură de ulei esențial de Lămâie

Blend pentru ajutor la teme
 După o zi lungă de școală, uneori poate fi greu să-i faci pe copii să se așeze și să se concentreze la teme. Folosește acest amestec pentru difuzorul de uleiuri esențiale în casă pentru a-i ajuta să se concentreze mai ușor asupra activităților lor. Aceste uleiuri pot stimula creierul, ajută memoria și pot ajuta copilul să finalizeze sarcinile date.
· 3 picături de ulei esențial de Mentă Spearmint sau piperita.
· 2 picaturi de ulei esential de Rozmarin
· 1 picătură de ulei esențial de Lemongrass
 
Blend pentru calmarea emoțiilor
Portocala și levănțica se îmbină bine pentru a ajuta la calmarea emoțiilor și liniștirea sistemului nervos. Lavanda este foarte versatile, poate fi atât sedative cât și tonică. Utilizează acest amestec înainte de a merge la culcare dacă copilul a avut o zi grea, înainte de un concurs sau la școală.
· 3 picături de ulei esențial de Portocală
· 3 picături de ulei esențial de Lavandă

Cum să realizezi un blend pentru copii 
Majoritatea difuzoarelor au nevoie de 4-6 picături de uleiuri esențiale pentru un dormitor; dacă ai un difuzor mare, este posibil să fie nevoie de mai mult. Utilizează acest grafic pentru a determina numărul de picături de uleiuri esențiale pe care ar trebui să le folosești:

· 100 ml: 3-5 picături
· 200 ml: 6-10 picături
· 300 ml: 11-15 picături
· 400 ml: 16-20 picături
· 500 ml: 21-25 picături
 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!