Bețișoarele Îngerilor – cadoul perfect pentru tine și cei dragi

Bețișoarele Îngerilor – cadoul perfect pentru tine și cei dragi

Îți dorești să îți oferi un cadou special, care să te ajute în momentele dificile? Ești în căutarea unui cadou de Crăciun care să nu fie aruncat pe un raft ci să le demonstreze celor dragi cât de mult contează pentru tine? Atunci alege un cadou de suflet – din gama „Bețișoarele Îngerilor”, pe care îl poți comanda aici, în luna Decembrie beneficiind și de un discount special de 20%. De asemenea, în rândurile ce urmează, vei avea și motivul pentru care aceasta este o alegere cu adevărat potrivită.

Ce sunt Bețișoarele Îngerilor?

 

Sunt bețișoare de aromaterapie, compuse dintr-un amestec de pulberi de plante aromatice, medicinale, rășini sacre (tămâie, smirnă), lemn prețios (Santal) și uleiuri esențiale, folosite de milenii în ceremonii și ritualuri sacre pentru proprietățile lor de vindecare și purificare. Prin ardere bețișoarele degajă parfumul binefăcător și totodată ridică fregvența spațiului, pentru ca tu să te poți conecta cu ghizii tăi spirituali. Arhanghelii sunt considerați a fi ființe spirituale puternice. În timp ce numărul exact de Arhangheli este necunoscut, multe tradiții și credințe se referă la șapte. Acești șapte îngeri sunt cei mai înalți ca rang dintre tot tărâmul ceresc. Mulți cred că Arhanghelii au abilități mari ca vindecători și ghiduri, oferind, cu adevărat, ajutor în multe dintre situațiile provocatoare ale vieții.

Cum te ajută Îngerii?

Atunci cand ai nevoie, aprinde un bețișor parfumat și cheamă un înger specific. Acesta îți va dărui ajutorul său necondiționat în fața provocărilor cu care te confrunți. Mai jos poți regăsi câteva informații succinte care să te ajute să alegi Îngerul potrivit în funcție de nevoia pe care o ai.

Chamuel

Chamuel este cunoscut ca fiind Arhanghelul Iubirii și al Păcii. El lucrează asupra chakrei inimii și vindecării. Ne învățată să iubim viața și să atragem din ce în ce mai multă iubire în activitatea noastră zilnică. De asemenea, el calmează neliniștea și aduce pacea atât la nivel personal cât și global. Îl poți invoca atunci când ai nevoie să găsești un obiect ori o persoană pierdută sau să soluționezi o situație extremă. Este considerat conducătorul cetei îngereșie cunoscute sub numele de „puterile cerești”.

Gabriel

Gabriel este considerat Anhanghelul transformării, al renașterii și comunicării. Îl poți chema atunci când ai nevoie să scapi de ideile și gândurile negative și să descoperi renașterea în suflet. El îi ajută și pe cei care au rolul de a transmite mesaje – scriitori, reporteri, profesori. De asemenea, este invocat de părinți în conceperea, creșterea sau adoptarea copiilor.

Haniel

Haniel aduce, întotdeauna grația și eleganța. Energia sa eterică dezvoltă și susține abilitățile de clarviziune.

Metatron

În tărâmul Arhanghelilor, el joacă rolul unui scrib și cancelar divin, monitozând tot ce s-a întâmplat, se întâmplă și se va întâmpla pe Pământ în arhivele lui Akashice, al cărei creator și curator este. Despre el se spune că a fost profetul Enoh, care s-a înălțat la ceruri după ce a dus o viață de slujire divină. El vindecă dificultățile de învățare și ajută la rezolvarea tuturor problemelor copilăriei.

Michael

El are sarcina de a ne oferi ajutorul, susținerea și curajul de a face față tuturor schimbărilor din noi și din viața noastră, de a se asigura că destinul sufletelor noastre este îndeplinit pe drumul reîncarnării.

Raphael

Este Arhanghelul care ajută procesul de vindecare fizică și emoțională și păstrează Pământul în siguranță. De asemenea, ajută persoanele care se implică în diferitele procese de vindecare. Prezența sa este una veselă și protectoare. Lui îi place să glumească și ne învață să acordăm fiecărui lucru valoarea cuvenită. În plus, el ajută la controlarea adicțiilor și la vindecarea oricăror altor boli, efectele intervenției sale fiind simțite imediat.

Uriel

Este mereu util să îl chemăm pentru a ne ajuta iluminându-ne drumul chiar și în cele mai complicate situații. Te va salva din toate momentele în care simți că disperarea te cuprinde. „Dumnezeu este lumina” este traducerea numelui săi. Este arhanghelul înțelepciunii și al filosofiei, cel care îi ajută pe oameni să gândească limpede chiar și în cele mai grele perioade.

Ce spui? Nu-i așa că sunt magice și reprezintă un cadou util și de suflet? Așează-le sub brad și oferă-le celor dragi elemente de ajutor în momentele delicate. Pentru ca nu poți schimba lumea dar o poți face mai frumoasă. Comandă aici.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!