Testimoniale

Testimoniale

Pure Nature întruchipează combinația perfectă între produse rafinate și bucuria de a le promova a celor care au făcut posibil ca ele sa ajungă în România. Și cum să nu apreciezi dragul de semeni și respectul față de natura și darurile ei?
Ciortan

Petrea Ciortan

Recunosc că am intrat în contact cu aceste produse din luna iulie 2019 și vă asigur de profunzimea și energia acestora!!!! Sunt de-a dreptul un tribut adus vieții, cu atât mai mult când întelegi și povestea din spatele lor. Sunt fascinată de bețigașele handmade și mirosul natural, pur care te plimbă prin cele mai fascinante povești din India! Recomand să vă lăsati purtați de aceste produse care nu au deloc legatură cu afacerile MLM, ci sunt apărute din dorința de a aduce prețuire vieții, naturii, planetei, omenirii!
Croitor

Marta Croitor

Ingredients have fewer toxins, no synthetic fragrances and artificial dyes, things associated with endocrine disruption. Certified-organic beauty products work better simply because they are made with superior ingredients. Beauty in its purest form.
Michael

Allin Michael

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!