Ulei de Moringa - Ulei Purtător

Fiore D'Oriente
163,00 Lei
Uleiul de Moringa este potrivit pentru hidratarea și repararea oricărui tip de ten! Acest ulei are rol antioxidant, emolient, protector și hrănitor, pentru ca tu să te bucuri de un ten strălucitor fără probleme.

Folosește-l ca atare sau ca ulei purtător în combinațiile tale favorite de uleiuri esențiale. Beneficiile uleiurilor esențiale vor fi potențate de cele ale uleiului de Moringa, mai ales pentru pielea iritată, cu tendințe atopice. 


Asortează-i zâmbetului tău fermecător uleiul de Moringa, pentru un ten impecabil!
 
Cantitate:
In stoc

Durata de livrare: 5 zile

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: OV061   Ai nevoie de ajutor? 0773.786.715
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ulei de Moringa
Moringa oleifera

Preferatul industriei cosmetice în ultimii ani, uleiul de moringa conține 40% acizi grași mononesaturați, în principal acid oleic. Este similar sebumului secretat natural și se absoarbe în profunzime în piele. 
Poate fi utilizat până la 100% în uleiurile corporale și faciale sau poate fi inclus în amestecurile ca ulei purtător la 30% –60%
Calități principale: emolient, antioxidant, regenerant, hrănitor, echilibrant, protector
Tipuri de piele: toate tipurile de ten, inclusiv cel matur, piele îmbătrânită prematur, ten cu acnee, piele cu probleme
Utilizări: tratamente anti-îmbătrânire; de hidratare, reparatoare, nutritive
Folosit în: uleiuri pentru corp, uleiuri pentru față, creme, loțiuni, balsamuri, unguente, îngrijirea părului
Se obține din: semințe
Aspect: Culoarea verde
Bogat în: vitaminele A, C și E; acizi grași omega 9 și 3, acid oleic, acid behenic
De reținut: Este cunoscut și sub denumirea de ulei ben sau behenic datorită concentrației mari de acid behenic. Acesta este un acid gras saturat care acționează ca un lubrifiant ce ajută la restabilirea grăsimilor naturale ale pielii și la îmbunătățirea nivelului general de hidratare.
Idei de utilizare:
Amestecă-l cu uleiuri esențiale precum mușețel, eucalipt albastru sau lavandin și pune o cantitate mică direct pe o tăietură, o arsură, o erupție sau o rană minoră pentru a ajuta la accelerarea procesului de vindecare.
Adaugă câteva picături în șampon, balsam sau folosește-l ca ulei pentru păr – același lucru fac și companiile farmaceutice sau cosmetice, cunoscând capacitatea uleiului de moringa de a absorbi și a reține mirosuri, precum și de a hidrata în profunzime.
Amestecă-l cu ulei esențial de patchouli, floare de portocal sau tămâie și folosește-l pentru masaje pentru diminuarea vergeturilor și a petelor de piele.

 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!