lenupăr - Boabe - 10 ml - Ulei Esențial

Fiore D'Oriente
107,00 Lei
Uleiul esențial de ienupăr boabe, distilat la abur din boabele de Juniperus communis are o aromă proaspătă, ușor balsamică, dulce și lemnoasă, cu o intensitate medie, prezentând o notă de parfum de vârf, spre mijlocie. 

Am inclus uleiul esențial boabe ca parte integrantă a sinergiilor noastre de uleiuri esențiale pure Noapte BunăJin TonicRelax, Antistres, Celulită, Reomatic și Pellasana. Pe lângă adăugarea uleiului de ienupăr boabe în produsele de curățare, acesta funcționează bine în rutina zilnică de înfrumusețare, în special pentru pielea grasă și pentru îngrijirea părului. De asemenea se poate folosi în siguranță și la copii, pentru un efect de calmare și pentru susținerea unui sistem respirator sănătos, respectând diluțiile recomandate pentru vârsta lor. Pentru mai multe detalii privind acestea consultați articolul nostru de pe blog: „Scurt ghid de folosire a uleiurilor esențiale pentru copii”.
 
In stoc

Durata de livrare: 48 h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: OE024 Ai nevoie de ajutor? 0773.786.715
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
IENUPĂR
Juniperus communis

 Acele și fructele de ienupăr au o lungă tradiție a utilizării, fiind eficiente în infecții urinare, cum ar fi cistita și uretrita; pentru probleme respiratorii precum bronșită, colici și tuse; precum și infecții gastro-intestinale și viermi. Ienupărul ajută la expulzarea acumulării de acid uric în articulații și este folosit în gută, reumatism și artrită. Întâlnit frecvent în Farmacopeea britanică a plantelor pentru dureri reumatice și cistită.

Beneficii terapeutice: Antireumatic, antiseptic, antibacterian, antispasmodic, antitoxic, afrodiziac, astringent, carminativ, cicatrizant, depurativ, diuretic, emenagog, sedativ, stomahic, sudorific, tonic, vermifug, vulnerar
.

Metoda de extragere: Distilare la abur.
Are un miros dulce, proaspăt, lemnos.


Îngrijirea pielii
Acnee, dermatite, eczeme, căderea părului, hemoroizi, tenuri uleioase, în pigmentarea pielii.


Circulație, mușchi, articulații
Acumulare de toxine, ateroscleroză, celulită, gută, obezitate, reumatism. 


Sistemul  genito-urinar
Amenoree, cistită, dismenoree, leucoree.


Sistemul imunitar
Răceli, gripă, infecții.


Sistemul nervos
 Anxietate, stres, tensiune nervoasă.


Energetic
Calmează mintea și sădește semințele optimismului. Crește puterea creativă.


Alte utilizări: Folosit ca aromatizant în produse cosmetice, săpunuri, detergenți, parfumuri – în special loțiuni după bărbierit. Adăugat în băuturi (ienupărul este ingredient principal la ginului).
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!