Portocală Amară - Ulei Esențial

Fiore D'Oriente
46,00 Lei
In stoc

Durata de livrare: 5 zile

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: OE002   Ai nevoie de ajutor? 0773.786.715
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Portocală amară – ulei esențial
Citrus aurantium var. amara
 
Coaja uscată de portocal amar a fost folosită în medicina tradițională chineză de mii de ani pentru a trata anorexia, răcelile, tusea, ameliorarea spasmului digestiv și pentru a stimula digestia. Coaja este atât carminativă, cât și tonică și este folosită ca remediu pentru acnee. Sucul de portocale amare este antiseptic, anti-biliar și hemostatic.
Faptul că este amară face ca această esență să aibă calitatea de a aduce în interior și apoi de a elimina în exterior. Amarul stimulează procesele digestive și este indicat în cazurile de stagnare a alimentelor, având, de asemenea, afinitate cu Ficatul și Vezica Biliară, utilă în caz de calculoză și energie în exces a ficatului (reflux gastric și greață).

Uleiul esential de portocală amară Fiore D’Oriente  este obținut prin presarea la rece a cojii de portocale amare.Are o afinitate cu Inima și Plămânii și, prin urmare, are o acțiune specifică în calmarea emoțiilor, precum și în eliberarea constricției diafragmatice. De asemenea, stimulează memoria.



Energetic: Uleiul esențial de portocală amară este extrem de înălțător și energizant pentru corp, totuși calmant pentru minte și emoții. Este folosit în medicina ayurvedică ca ajutor la meditație și, probabil, acesta este motivul pentru care poate fi extrem de util în calmarea stresului și a anxietății. Se spune că difuzarea uleiului de portocale amare ajută la eliminarea acceselor de furie și a frustrărilor atât pentru adulți, cât și pentru copii.

«Esența de Portocală are în sine vibrațiile luminii solare pure, echilibrate și activate de forțele telurice.
Perfect armonioasă, este capabilă să realizeze accesul la multe energii inconștiente și potențial distructive, iluminându-le.»(Maurizio Morelli – Yoga cu uleiuri esențiale)

ANTIDEPRESIV

Proprietățile uleiului esențial de portocală se suprapun în mare măsură cu proprietățile uleiulu ide  Neroli fiind antidepresiv  și sedativ mediu.Este util persoanelor depresive sau care suferă de anxietate.


PROBLEME DIGESTIVE
Are afinitate și cu Stomaculdatorită naturii sale revigorante, este utilă în refluxul gastroesofagian, la arsuri și stimulează digestia.


CIRCULAȚIE
Portocala are afinitate cu Inima: favorizează calmul și relaxarea și este utilă și în tratarea palpitațiilor și a hipertensiunii. Stimulează circulația sângelui.


ÎNGRIJIREA PIELII

Pielea noastră are o afinitate bună cu esența de Portocală, aceastafiindutilă pentru tratamentul celulitei.
Calmează inflamația și rezolvă impuritățile pielii, stimulând regenerarea celulară și circulația periferică.


SPRIJIN PE PLAN EMOȚIONAL 


Uleiul de Portocală e folosit  în aromaterapie pentru contracararea stărilor și emoțiilor negative precum  depresia, lipsa de speranță, tristețea, retragerea, anxietatea și îngrijorarea.
Aroma sa îți va oferi pozitivitate, bucurie , curaj deoarece Portocala este asociata cu buria si are un efect energizant.

Alte utilizări: Folosit în anumite preparate stomacale, laxative și carminative. Utilizat ca o componentă de parfum în săpunuri, detergenți, produse cosmetice, cologne și parfumuri. Folosit pe scară largă ca aromă, în special în lichioruri și băuturi răcoritoare.
 






 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!