Iasomie Sambac Pur - 1 ml - Ulei Esențial

Fiore D'Oriente
113,00 Lei
Florile delicate de iasomie sunt culese de mână chiar înainte de răsăritul soarelui, când aroma lor este cea mai puternică. E nevoie de peste o tonă de flori pentru a produce 2 kilograme de absolut (ulei esențial obținut prin distilare cu alcool). De secole, iasomia este populară pentru parfumul său dulce, romantic și estefolosită în unele dintre cele mai cunoscute parfumuri din lume.
In stoc

Durata de livrare: 5 zile

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: OE119   Ai nevoie de ajutor? 0773786715
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ulei de Iasomie Absolut
Jasminum officinale
 
Tradiție populară: În China, florile de iasomie sunt utilizate pentru tratarea hepatitei, cirozei hepatice și dizenteriei. Rădăcina este folosită pentru a trata durerile de cap, insomnia și durerile cauzate de articulații dislocate sau reumatism.
În Occident, despre iasomie se spunea că „încălzește pântecul” și facilitează nașterea. Uleiul esențial a fost folosit în aromaterapie pentru tuse sau dificultăți respiratorii, pentru membre înțepenite, contractate, precum și pentru probleme ale sistemului nervos și reproducător.
Beneficii terapeutice: Analgezic (ușor), antidepresiv, antiinflamator, antiseptic, antispasmodic, afrodisiac, carminativ, cicatrizant, expectorant, galactogen (stimulează secreția laptelui), stimulează travaliul, sedativ, tonic (uterin).
Metoda de extracție: Absolutul se obține prin distilare cu ajutorul unui solvent (alcool).
Caracteristici: Absolutul este un lichid vâscos brun-portocaliu-închis, cu un parfum intens, bogat, cu note calde, florale.
Se combină foarte bine cu trandafir, lemn de santal și cu toate uleiurile citrice. Are capacitatea de a tempera orice arome dure și de a se potrivi armonios cu practic orice alt ingredient.
Constituenți principali: Există peste 100 de constituenți în ulei, incluzând acetat de benzil, linalol, acid fenilacetic, alcool benzilic, farnesol, antranilat de metil, cis-jasmonă, jasmonat de metil, printre altele.
Precauții: În general non-toxic, non-iritant. NU trebuie înghițit. Unele persoane pot avea reacții alergice, este recomandat să fie testat pe o porțiune de piele înainte de utilizare.
 
AROMATERAPIE
Îngrijirea pielii: Piele uscată, grasă, iritată, sensibilă.
Circulație, mușchi, articulații: Spasme musculare, entorse.
Sistemul respirator: Catar, tuse, răgușeală, laringită.
Sistemul genito-urinar: Dismenoree, frigiditate, durerile nașterii, tulburări uterine.
Sistemul nervos: Depresie, epuizare nervoasă, afecțiuni legate de stres, apatie.
Energetic: Uleiul esențial de iasomie aduce înțelegere minții conștiente, scoate dorințele inimii la lumină și apropie de tărâmurile divine. Este unul dintre parfumurile angelice. Energia divină manifestată în aroma sa atrage stări de conștientizare spirituală sporită. Iasomia dă aripi rugăciunilor și ne ajută să ne conectăm la cele mai pure intenții și aspirații. Îi ajută pe cei care doresc să ducă o viață echilibrată atât sexual, cât și spiritual, făcându-i deschiși la noi posibilități prin echilibrarea  chakrei sacrale.
Alte utilizări: Folosit în săpunuri, articole de toaletă, produse cosmetice și parfumuri, în special parfumuri florale și orientale de lux. Uleiul și absolutul sunt folosite într-o gamă largă de produse alimentare, băuturi alcoolice și răcoritoare. Florile uscate de J. sambac sunt utilizate în ceaiul de iasomie.
 

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!