Ulei esențial de Trandafir Damasc 10% în ulei de Jojoba

Fiore D'Oriente
159,00 Lei 127,00 Lei
E nevoie de milioane de petale de trandafiri pentru a produce doar câteva picături de ulei esențial prețios, iar munca pe care o presupune procedeul este titanică. Acest lucru explică și prețul mare al uleiului pur de Trandafir de Damasc.

De aceea îți oferim acest amestec de ulei de trandafir diluat în proporția maximă recomandată pentru a fi aplicată topic (10%) în ulei purtător de jojoba pentru ca tu să îl poți folosi direct pe piele, fără a mai fi necesară diluarea și să te bucuri de acest fin și prețios ulei la un preț accesibil.

Trandafirul este esența cu cea mai înaltă vibrație dintre toate uleiurile esențiale și este profund conectat la inimă, aducând în mod natural sentimente de dragoste, pace și romantism. Uleiul esențial de Trandafir are un puternic efect vibrațional fiind apt să îți ridice frecvența corpului!

Lasă-te învăluit/ă de parfumul Trandafirului de Damasc și comandă acum acest ulei esențial, meriți!
 
In stoc

Durata de livrare: 5 zile

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: NP008   Ai nevoie de ajutor? 0773.786.715
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Uleiul esențial de Trandafir de Damasc provine din Valea Trandafirilor din Bulgaria și este distilat la abur după vechile metode de extracție. El este un aliat incredibil pentru momentele când ne găsim în suferință și îndurerare cu aroma sa reconfortantă, care înconjoară simțurile și ușurează durerea.  

Uleiul de jojoba este o ceară lichidă. Acesta are o structură asemănătoare cu cea a sebumului nostru natural fiind astfel unul din cele mai eficiente uleiuri pentru ameliorarea simptomelor cosmetice și dermatologice. Jojoba conține acizi grași, acid oleic, vitamina E, complex de vitamine B, cupru, seleniu, zinc, ca să numim doar câteva.

Trandafirul, pe de altă parte, cel mai prețios dintre uleiurile esențiale, este apreciat încă din antichitate pentru o multitudine de efecte terapeutice nu doar pentru corp, cât și pentru spirit și minte, incluzând probleme digestive și menstruale, dureri de cap și tensiune nervoasă, congestie hepatică, circulație slabă, febră, infecții oculare, afecțiuni ale pielii și nu numai.

Toate proprietățile benefice ale trandafirului se împletesc aici cu cele ale uleiului de jojoba, rezultând un ulei protector, antiinflamator, antibacterian, hidratant, nutritiv, calmant, antioxidant, anti-degenerativ, antifungic, antimicrobial, antiseptic, emolient, anti-îmbătrânire.
Folosiți-l cu încredere pentru toate tipurile de ten: matur, îmbătrânit, sensibil, gras, cu acnee sau uscat. Uleiurile de trandafir și de jojoba sunt atât de versatile încât pot răspunde fiecărei probleme în parte.
Pe lângă utilizările cosmetice, acest ulei este indicat și pentru ameliorarea unor simptome dermatologice precum infecții ale pielii, eczeme, rosacea, psoriasis, mătreață.

Apelați la acest ulei pentru masajele terapeutice, beneficiind de puterile trandafirului de a induce o stare de bine, de euforie și fericire, precum și de cele ale uleiului de jojoba, considerat în practicile orientale ca fiind un purtător al păcii interioare.

 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!