Set Betisoarele Ingerilor

Fiore D'Oriente
189,00 RON
✅ 100% naturale, super sigure
✅ realizate manual
✅calitate garantată, din 1988
✅ timp de ardere 60-80 min

Bucură-te de aceste bețișoare aromate, produse manual în prima manufactura din lume certificată ECOCERT France, urmând cu strictețe tradiția străveche vedică. 

Conțin pulberi de plante, de rășini sacre și de lemn prețios, uleiuri esențiale și miere. Sunt sigure și sănătoase și se numără printre cele mai bune remedii antistres.

Arhanghelii sunt numiți marii purtători de vești bune, ei fiind cei care au vestit-o lumii pe cea mai mare și mai slăvită dintre acestea. Sfântul Grigore Dialogul spunea că arhanghelii îi întăresc pe oameni în credință, luminându-le mințile cu harul înțelegerii și descoperindu-le adâncile taine ale credinței.

Setul contine 7 cutii a cate 10 betisoare (20gr) fiecare si un suport de ars betisoare din lemn, cadou.
Stoc epuizat
Cod Produs: AI100 Ai nevoie de ajutor? 0772.248.169 / 0773.786.715
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Chamuel - Este cunoscut și ca arhanghelul iubirii și păcii. Lucrează pe chakra inimii noastre, pe vindecare și ne ajută în relațiile cu cei dragi, pornind de la noi înșine. El ne învață să apreciem viața, să găsim ceea ce este mai bun pentru noi, calea cea bună, în fiecare domeniu: locul de muncă cel mai potrivit, colaboratorii compatibili cu noi, darul potrivit. Ne învață să sădim pacea în inima noastră pentru a ne simți lucizi, încrezători și capabili să aleagem ce vom permite în viața noastră.

Gabriel - Este Arhanghelul învierii, transformării, nașterii care urmează după fiecare moarte și al comunicării. El îi susține pe cei care lucrează în domeniul comunicării și creației, cum ar fi scriitori, jurnaliști, artiști și toți cei care difuzează mesajul lor în întreaga lume, prin talent. Ajută la fiecare naștere, fiind, deci, potrivit să-l invocăm atunci când începem un nou proiect. Mai mult, el ajută femeile în timpul sarcinii și nașterii, copiii în primii ani de viață și părinții în sarcina lor uimitoare și complicată.

Haniel - Energia sa este extrem de feminină și strâns legată de cea a Lunii. El ne poate ajuta să fim un exemplu de har și eleganță în toate acele ocazii în care ne dorim să reușim, cum ar fi un interviu de angajare, o prezentare sau un spectacol, prima întâlnire. El ne sprijină să găsim adevărata pasiune față de partener, dar și în ceea ce privește locul de muncă, interesele personale, redescoperirea sensibilității, astfel încât tot ce aparține vieții noastre să reflecte cu fidelitate ceea ce suntem.

Metatron - în Împărăția Arhanghelilor, este un scriitor și scrib divin, care ține cronica a tot ce s-a întâmplat, se întâmplă și se va întâmpla pe Pământ, în arhivele Akashice, al căror creator și păzitor este. Putem cere ajutorul lui atunci când trebuie să sprijinim adolescenții să facă față problemelor tipice ale vârstei lor. O parte din lucrarea lui Metatron se referă la geometria sacră.
Una dintre formele geometrice pe care le folosește în mod obișnuit, „cubul lui Metatron”, este capabil să ne purifice chakrele și corpurile
         subtile și să ne sporească abilitățile de concentrare.

Mihail - Conform tradiției, Mihail ne oferă ajutor, sprijin și curaj pentru a face față schimbărilor în noi înșine. De fapt, Mihail ne poate susține să eliminăm literalmente orice teamă sau blocaj care apare între noi și dorințele reale ale sufletului nostru. Suntem în raza lui de acțiune cu privire la orice tip de protecție de care avem nevoie. Fie că este vorba de protecția fizică, fie că este vorba de protecția spirituală sau emoțională, putem pur și simplu să-l invocăm imediat ce simțim cea mai mică frică și el va fi gata să ne apere cu scutul său de pace și sabia sa înflăcărată.

Rafael - este arhanghelul care vindecă și păstrează Pământul și pe fiii săi sănătoși. El îi ajută cu cea mai mare plăcere pe toți aceia care se ocupă de vindecarea tradițională și alternativă și pe toți cei care depun eforturi pentru vindecarea planetei. Rafael ne poate ajuta să ne vindecăm nu numai rănile fizice, ci și pe cele psihologice și emoționale cauzate de traume și experiențe dureroase trăite în tinerețe sau în copilărie, care ne pot bloca uneori în diferite sfere ale vieții, inclusiv în cea spirituală.

Uriel - Arhanghel caracterizat printr-o energie bărbătească și autoritară. El aduce lumină în călătoria noastră, în cea mai complexă situație, atunci când suntem descurajați sau disperați. Atunci când inima noastră decide în cele din urmă să ceară ajutor, Uriel zboară în ajutorul nostru și ne aduce alinare. Uriel ne poate ajuta, de asemenea, să înțelegem concepte complexe și să le exprimăm în cel mai bun fel, o calitate care poate fi extrem de utilă în timpul examenelor de orice tip, deoarece sentimentul de pregătire atenuează stresul care este prezent adesea în timpul testelor.

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!