Set Bețișoarele Zânelor

Fiore D'Oriente
189,00 RON
Zânele zboară între realitatea umană și cea din altă lume, ca energie vibrantă. Această energie se poate manifesta în forme și moduri diferite. Zânele apreciază aromele și culorile ca o modalitate de a fi recunoscute de oameni. Aceste bețișoare, create din cele mai pure materii prime și făcute cu uleiuri esențiale naturale, captează esența acestor ființe blânde și le stârnesc curiozitatea, ispitindu-le să intre în lumea noastră.
 
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-5

Cod Produs: FE100 Ai nevoie de ajutor? 0772.248.169 / 0773.786.715
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Zâna Dorințelor - Această zână colectează dorințele oamenilor în cutii prețioase până la momentul potrivit.
Zâna Conștientizării - Ea distruge toate formele vechi, îmbrățișând idei noi.
Zâna creativității - Ea este păstrătoarea artelor - dansului, muzicii, picturii și a tuturor activităților artistice. Zâna creativității ne sprijină pe toți să ne descoperim talentele. Creativitatea este răsplata pentru cei care pot vedea dincolo de ceea ce pare a fi, iar pentru cei care nu pot, ea le va aduce o inspirație mai mare.
Zâna Luminii - Are darul de a vă conduce din întuneric în lumină. Când grijile nu vă lasă să dormiți sau când trebuie să decideți ce este mai bine să faceți, cum să acționați, chemați această zână. Dar țineți minte, ea vă va răspunde numai dacă aveți nevoie de ea.

Energia ei are puterea de a trezi potențialul adormit al tuturor ființelor umane.
Zâna Gardian - Această zână are puterea de a proteja oamenii de pericol. Sabia sa magică nu taie prin carne, ci prin falsitate și ignoranță. Ea luptă împotriva răului și vă va ajuta în momentele de schimbare, când aveți cea mai multă nevoie de putere și curaj. Chemați-o în momente de criză sau când vă temeți de pericolul fizic.
Zâna Adevărului - Această zână are darul de a dezvălui adevărul ascuns. Vă va ajuta să deosebiți adevărul de minciună, onestitatea de înșelăciune. Chemați-o pentru a vă proteja de duplicitate, capcane sau iluzii. Întoarceți-vă la ea atunci când inima vă este apăsată de alegeri sau când trebuie să știți calea cea mai bună de ales.
Zâna fericirii - Această zână este înconjurată în permanență de o mulțime de fluturi colorați. Ea zboară prin lume, împrăștiind praful magic al aripilor ei pe oamenii de mai jos. Aveți încredere în ea când vremurile sunt grele și când simțiți că toată speranța pentru bucurie este pierdută. Cu razele ei magice, luminoase și dulci, vă va aduce bucurie ochilor și zâmbete gândurilor.
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!