Kit Chakra Nr. 1 - Muladhara "Curaj și vitalitate"

Fiore D'Oriente
131,00 RON
Chakra 1, localizată la baza coloanei vertebrale, are rolul principal de împământare, adică de a te conecta la pământ și de a-ți oferi tot ce ai nevoie pentru a supraviețui. Atunci când este dezechilibrată, însă, Muladhara provoacă printre altele nervozitate, anxietate, comportamente violente, iritabilitate, frustrare sau lipsă de concentrare.

Ți-am pregătit un kit complet cu toate remediile Fiore d'Oriente, necesare pentru echilibrarea Chakrei Rădăcină. Acestea funcționează ca un diapazon! Vibraţia olfactivă generată de uleiul esențial Chakroil și de bețișoare recrează integral spectrul vibrațional al Chakrei Muladhara - cu mirosuri cu precădere dense de rădăcini, rășini și semințe, asezonate cu note de vârf de portocală menite să acordeze Chakra la funcţia sa de referinţă, cea a sănătății radiante! Ceaiul e menit să completeze vibrația olfactivă cu remedii fitoterapeutice țintite, pentru a regla și pe plan intern dezechilibrele Chakrei Rădăcină. Prin intermediul aromaterapiei și fitoterapiei ne armonizăm tonalitatea, exact ca atunci când acordăm un instrument muzical!

Folosește constant remediile pentru armonizarea și echilibrarea primei chakre - Muladhara, numită și chakra rădăcină pentru a-ți sprijini spiritul de auto-conservare și de supraviețuire, pentru curaj, instinct și contact cu Pământul. Au un efect stimulativ și cresc vitalitatea, sănătatea și energia fizică.

Kitul conține:
  • Un Ulei esențial Chakroil Chakra Muladhara 10 ml
  • Un pachet cu 10 bețișoare naturale, realizate manual din pulberi de rășini sacre, de plante aromatice, uleiuri esențiale și miere
  •  un ceai Chakra realizat exclusiv cu plante care provin din culturi organice de înaltă calitate
Stoc epuizat

Durata de livrare: 48 h

Cod Produs: C544 Ai nevoie de ajutor? 0772.248.169 / 0773.786.715
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Chakra este un vechi cuvânt sanscrit care înseamnă literalmente roată și care exprimă faptul că forța vitală se mișcă în interiorul tău, se învârte și se rotește în cele 7 centre în corp, care încep de la baza coloanei vertebrale până în vârful capului.

Într-o persoană sănătoasă cele 7 chakre asigură un echilibru corect de energie fiecărei părți din corp, minte și spirit. Dar, dacă una dintre chakrele tale se învârte prea repede, este blocată sau se mișcă încet, întreaga ta ființă, corp și spirit, vor suferi. 

Fiore D'Oriente, bazându-se pe mulți ani de cercetare și experiență practică, a creat sistemul de reechilibrare a Chakrelor.

Ceaiul Chakra Muladhara reprezintă un instrument excelent pentru reechilibrarea sistemului tău energetic. Amestecul este realizat exclusiv cu plante care provin din culturi organice de înaltă calitate create pentru a reechilibra acestă chakră: equisetum, Iarbă neagră, brusture, urzică, ghimbir, lemn dulce, cimbru. Promovează purificarea, armonizarea și solidificarea. Conține Equisetum, folosit tradițional pentru remineralizarea sistemului osos. 


Se recomandă a se consuma zilnic o cană sau două, folosind o lingură de ceai (1,8 gr) la o cană de apă (200ml) clocotită, se lasă 10 min la infuzat, apoi se strecoară.

Bețișoare parfumate Fiore D'Oriente sunt produse după vechile învățături vedice și sunt concepute pentru terapia energetică. Fiecare tămâie acoperă gama de vibrații legate de chakra sa. Bețișoarele de tămâie sunt fabricate numai din materii prime 100% naturale având ca ingrediente: miere, pulberi rare de lemn, rășini, uleiuri vegetale, ierburi, uleiuri esențiale, bambus.

Se recomandă să se aprindă un bețișor în spațiul în spațiul dedicat activităților zilnice. 


Uleiul esențial Chakroil Muladhara​​​ Fiore d’Oriente este compus din uleiuri esențiale care redau vibrația densă a Chakrei 1: vetiver, patchouli, tămâie, styrax, ienupăr, combinate cu portocalăă și ulei vegetal de jojoba. 
 

Chakroil Nr.1 10 ml - Muladhara

Ingrediente: Ulei de Simmondsia chinensis (jojoba), Uleiuri esențiale de Pogostemon cablin (patchouli), Vetiveria zizanioides (vetiver), Citrus sinensis (portocală dulce), Juniperus communis (ienupăr), Styrax officinale (stirax), Boswellia carteri (tămâie), Citral*, Limonen*, Linalol*. (*Aceștia sunt compuși naturali prezenți în uleiuri.)

Chakra 1, localizată la baza coloanei vertebrale, are rolul principal de împământare, adică de a te conecta la pământ și de a-ți oferi tot ce ai nevoie pentru a supraviețui. Atunci când este dezechilibrată, însă, Muladhara provoacă nervozitate, anxietate, comportamente violente, iritabilitate, frustrare și lipsă de concentrare, printre altele.

Cum să  folosești uleiul pentru chakra:

Inhalare: aplică 3 - 7 picături de ulei pe antebraț și inhalează aroma ușor și în mod repetat. Fă astfel de inhalații de 2-3 ori pe zi.
Masaj: aplică 3 - 7 picături de ulei în zona coccisului (ultimul os al coloanei vertebrale). Masează ușor, în sens orar, până la absorbirea completă.
Precauții: Evită contactul cu ochii și mucoasele.


Poți reechilibra prima chakra cu ajutorul acestui amestec de uleiuri esențiale, precum și cu oricare din celelalte parfumuri vibraționale destinate chakrei Muladhara - săpunuri, bețișoare parfumate, apă de colonie -, cu ajutorul ceaiului special pentru Muladhara sau a uleiului pentru masajBețișoare Chakra - Muladhara nr. 1

Bețișoarele de tămâie sunt fabricate numai din materii prime 100% naturale: miere, pulberi rare de lemn, rășini, uleiuri vegetale, ierburi, uleiuri esențiale, bambus.

Chakra 1, localizată la baza coloanei vertebrale, are rolul principal de împământare, adică de a te conecta la pământ și de a-ți oferi tot ce ai nevoie pentru a supraviețui. Atunci când este dezechilibrată, însă, Muladhara provoacă nervozitate, anxietate, comportamente violente, iritabilitate, frustrare și lipsă de concentrare, printre altele.

Poți reechilibra prima chakra cu ajutorul bețișoarelor de tămâie, precum și  și cu oricare din celelalte parfumuri vibraționale destinate chakrei Muladhara - amestec de uleiuri esențiale, săpun, apă de colonie -, cu ajutorul ceaiului special pentru Muladhara sau a uleiului pentru masaj. Ceai Chakra Nr. 1 - Muladhara "Curaj și vitalitate" - 50 gr
Ingrediente: Taraxacum officinale Weber 25%(păpădie), Equisetum arvense L., Glycyrrhiza glabra L.(Lemn dulce), Satureia Hortensis L (cimbru), Urtica dioica L (urzică), Arctium lappa L (brusture), Calluna vulgaris Hull (Iarbă neagră), Cichorium intybus L (cicoare), Zingiber officinale Roscoe (ghimbir), toate provenite 100% din agricultura ecologică.
 
În pungile de infuzie, frunzele se usucă și se dezintegrează în mod natural, păstrând majoritatea proprietăților lor, diferit față de pachetele de ceai, în care frunzele sunt sfărâmate în fragmente de 1 / 1,5 mm, pierzând majoritatea beneficiilor lor. În pungile de infuzie vrac se ambalează ceaiul de cea mai ânaltă calitate. Pur și simplu să utilizați un filtru sau un ceainic obișnuit. Oferim pungi pentru infuzii goale de diferite dimensiuni pe care le puteți cumpăra și umple pur și simplu. 

Ceaiul pentru chakra Muladhara promovează purificarea, armonizarea și solidificarea. Conține Equisetum, care este utilizat tradițional pentru remineralizarea sitemului osos. Adjuvant pentru detoxifiere, reumatism, calculi, artrită și astenie.


Numele chakrei este compus din Mula, care înseamnă rădăcină și Dhara - sprijin. Rolul acestei chakre este de a conecta întreaga ta energie cu Pământul, proces numit împământare. Rolul acestui centru energetic este de a-ți oferi tot ce ai nevoie pentru a supraviețui. 

Muladhara sprijină spiritul de auto-conservare și de supraviețuire, oferă curaj, instinct, contact cu Pământul. Are un efect stimulativ și crește vitalitatea, sănătatea și energia fizică. Activitatea negativă a chakrei 1 include nervozitate, anxietate, comportament violent, iritabilitate, frustrare, lipsă de concentrare.


 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!