Set Ulei esențial Smirnă 5 ml și Tămâie 10 ml

Fiore D'Oriente
256,00 RON 236,00 RON
Oare de ce magii i-au adus Pruncului Iisus în dar Tămâie și Smirnă? Poate pentru că acestea au fost considerate de milenii un simbol al sacralității, al renașterii și al învierii și fiindcă au capacitatea de a ne conecteze pe noi oamenii cu Divinitatea, cu planul subtil și cu sufletul nostru.

Tămâia și Smirna sunt folosite de milenii și pentru proprietățile lor terapeutice, fiind considerate antiinflamatoare, purificatoare, antibacteriene și cicatrizante. Sunt folosite ca remedii pentru un ten luminos și fără riduri, pentru a vindeca cicatricile, pentru a menține un sistem respirator sănătos și sunt eficiente împotriva durerii.

Uleiurile noastre  esențiale de Tămâie și de Smirnă sunt 100% naturale și pure, având cel mai înalt grad terapeutic. 

Setul conține un ulei esențial de Tămâie (Boswelia carterii) de 10 ml și un ulei esențial de Smirnă (Commiphora myrrha) de 5 ml.
 
La comanda

Durata de livrare: 48 h

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C499 Ai nevoie de ajutor? 0772.248.169 / 0773.786.715
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Tămâia are o lungă tradiție și o conexiune cu spiritualitatea, inspirația, cunoașterea și forța. Acest ulei este folosit în rugăciune, meditație, ghidarea viselor, precum și pentru atingerea unor stări de conștiință superioare. Ajută la respirație întrucât încetinește ritmumul acesteia și o face mai profundă, fiind un bun sedativ și calmant. Este folosită pentru clarviziune și este eficientă a la curățarea și purificarea corpului energetic. Totodată, ajută la vindecarea rănilor emoționale profunde. Tămâia susține vindecarea și sprijină vitalitatea și longevitatea.
Prin stimularea celui de al treilea ochi, care corespunde chakrei a VI-a, transmite claritate mentală și detașare. Ajută mai ales în perioade de presiune psihologică puternică, acordând încredere în propria persoană. 


Potrivit medicinei ayurvedice vechi, Smirna aduce celor care îi inspiră parfumul înălțător armonie interioară, revitalizează mintea, susține concentrarea, curăță corpul energetic și ajută la menținerea atenției în timpul meditației și rugăciunii.

Smirna este una din rășinile biblice sacre, fiind menționată de mai multe ori în Vechiul și în Noul Testament. Se spune că Smirna reprezintă suferința lui Hristos – darul magilor care prefigurează moartea și îngroparea lui. Apostolul Marcu spune că lui Hristos i s-a dat vin cu smirnă înainte de crucificare. Nu este întâmplător faptul că Smirna este folosită împreună cu tămâia în ritualurile tuturor bisericilor creștine. 

De secole Smirna a fost folosită ca un remediu antiinflamator și de vindecare. Parfumul Smirnei poate promova meditația profundă și introspecția făcând respirația mai rară și mai profundă. 

La fel cum rășinile vindecă suferințele fizice ale copacilor, tot așa parfumul Tămâiei și al sunt folosite pentru a vindeca suferințele sufletului, pentru a procesa doliul și emoțiile negative.


 

Tămâie India B. Carteri - 10 ml - Ulei Esențial  
Ulei esențial de tămâie (Frankincense) 
Bosweillia carterii


Tămâia este un ingredient principal în colecția oricărui iubitor de aromaterapie.
Multe dintre utilizările spirituale și ezoterice ale tămâiei se bazează pe afinitatea sa față de Soare. Această conexiune sacră favorizează evoluția spirituală, autodisciplina spirituală și dedicarea de a-ți găsi adevărata cale în viață. Este cunoscut că tămâia deschide canale către o putere și o înțelepciune superioare în timpul rugăciunii și meditației; o cheie sacră care deschide ușa către frecvențe și dimensiuni superioare.

Este parfumul sacru prin excelență. Favorizează contactul cu absolutul, sublimarea energiilor. Are un puternic caracter protectiv,  curăță spațiile de energii joase și stagnante. Favorizează meditația, rugăciunea, armonizarea energiilor.
Este o aromă care leagă cerul de pământ, acesta fiind unul din rolurile principale ale tămâiei în  ritualurile din aproape toate religiile.

Uleiul esențial de tămâie  Fiore D’Oriente este obținut prin distilarea la abur a rășinii uleioase pentru ca tu să te bucuri de cea mai înaltă calitate și puritate.
Mirosul de tămâie are o  notă proaspătă și terpenică, cu un ton cald, bogat, balsamic-dulce.

Funcții energetice: Tămâia are o lungă tradiție și o conexiune cu spiritualitatea, inspirația, cunoașterea și forța. Acest ulei este folosit în rugăciune, meditație, ghidarea viselor, precum și pentru atingerea unor stări de conștiință superioare. Ajută la respirație întrucât încetinește ritumul acesteia și o face mai profundă, fiind un bun sedativ și calmant. Este folosită pentru clarviziune și este eficientă în curățarea și purificarea corpului energetic. Totodată, ajută la vindecarea rănilor emoționale profunde. Tămâia susține vindecarea și sprijină vitalitatea și longevitatea.
Prin stimularea celui de al treilea ochi, care corespunde chakrei a VI-a, transmite claritate mentală și detașare. Ajută mai ales în perioade de presiune psihologică puternică, conferind încredere în propria persoană. Este de folosit ăn prima parte a zilei, altfel poate cauza insomnie.

Alte funcții:
Echilibru emoțional: Tămâia are un efect calmant asupra emoțiilor, facilitând adâncirea în stările meditative, dar și tratarea astmului, unde anxietatea este adesea un atac declanșator. Este utilă în depășirea momentelor de stres, anxietate, tensiune.
Respirație: Tămâia are o afinitate în ceea ce privește plămânii și este unul dintre cele mai valoroase uleiuri pentru utilizarea în infecțiile respiratorii. De aceea este indicată pentru: gâtul uscat, inflamații și dificultăți de respirație.  Se utilizează în inhalări, masaje și băi.
Dacă practici yoga sau exerciții de respirație, tămâia te va ajuta pentru că eliberează corpul de tensiune și face ca respirația să fie mai profundă.

Reduce problemele respiratorii. Calmează tusea și elimină flegma depusă în căile respiratorii și plămâni. Uleiul esențial de tămâie asigură, de asemenea, ameliorarea bronșitei și a congestiei tractului nazal, laringelui, faringelui, bronhiilor și plămânilor. Proprietățile sale antidepresive și antiinflamatoare ajută, de asemenea, la relaxarea căilor respiratorii, care pot reduce pericolele atacurilor de astm, iar calitățile sale antiseptice îi conferă reputația de a stimula sistemul imunitar! De asemenea, ușurează durerile corporale, durerile de cap, durerile de dinți și echilibrează creșterea temperaturii corpului asociată în mod obișnuit cu răcelile.
Tămâia este indicată pentru orice manifestare infecțioasă și extrem de utilă în caz de răceli, tuse, gripă deoarece are proprietăți imunostimulente.
Astringent: Uleiul de tămâie se bucură de o popularitate tot mai mare în lumea înfrumusețării prin tratamente naturiste. În timp ce proprietățile sale antimicrobiene se dovedesc utile pe calea spre curățarea pielii, uleiul de tămâie funcționează bine și ca astringent.
Piele: În îngrijirea pielii, uleiul esențial de tămâie este util pentru pielea mai în vârstă și are un efect tonic. Încetinește apariția ridurilor. Are funcție de hidratare și hrănitoare, regenerant celular, antiseptic, previne ridurile, restabilește tonusul pielii, este bio-activant. Excelent pentru pete și cicatrici, folosit și pentru negi.
Accelerează vindecarea și  poate ajuta la eliminarea petelor solare, la îndepărtarea micro-ridurilor din jurul ochilor .

Pur și simplu aplicați o soluție diluată a acestui ulei pe răni sau folosiți-o după amestecarea cu cremă de piele, iar rănile dvs. se vor vindeca mai repede și vor fi, de asemenea, protejate de infecții.
Propietăți antimicrobiene: Uleiul de tămâie este eficient ca antiseptic și chiar și fumul obținut din arderea acestuia are calități antiseptice și dezinfectante.
Uleiul de tămâie are proprietăți antimicrobiene și poate ajuta la protejarea împotriva agenților patogeni. Poate fi aplicat pe răni pentru a le proteja de tetanos și de a deveni septic.

Sistem digestiv:  Accelerează producția de sucuri gastrice și facilitează peristaltismul (contracția și relaxarea stomacului și intenstinelor inerente digestiei).
Ssitem genito urinar: Utilă in caz de cistită, dismenoree, leucoree, metroragie
Suport emoțional: Uleiul esențial de tămâie  e folosit  în aromaterapie pentru contracararea stărilor și emoțiilor negative precum anxietatea, frica, atașamentul și ajută la eliberarea traumelor din trecut. În schimbul emoțiilor negative, vei regăsi și Având un caracter înălțător, meditativ, spiritual, tămâia ne deschide către a ne regăsi pacea și strălucirea interioară.

Efect asupra chakrei coroană: Tămâia favorizează deschiderea Sahasrarei, a șaptea chakră care este corelată cu frecvențele și dimensiunile înalte și cu esența a tot și a toate.

Și CHAKROIL nr.7 Sahasrara contine ulei de Tămâie..

Cele prezentate au caracter general, infomativ. Recomandăm să te consulți cu un aromoterapeut înainte de a folosi uleiuri esențiale pentru boli și afecțiuni serioase, dacă ești gravidă sau iei vreun tratament. Pentru punerea diagnosticului, pentru investigații și tratamente îți recomandăm un consult medical.

Smirnă - 5 ml - Ulei Esențial
Smirnă – ulei esențial
Commiphora myrrha
 

Smirna creste in Africa si in reginea Mării Roșii si este folosită incă din antichitate în scopuri medicinale cat si pentru purificare ritualica.A devenit o mireama importanta in templele din Egipt.
Are o mireasma bogata si condimentata.

Smirna are in comun cu tămâia utilizarea acesteia în scopuri medicinale, în ceremonii sau ca și parfum încă din antichitate.

Beneficii terapeutice: Anti-inflamator, antimicrobial, antiseptic, astringent, balsamic,  carminativ, cicatrizant, expectorant, fungicid, sedativ, stimulant, stomahic, tonic, uterin.

Metoda de extragere: Distilarea la abur a rășinii uleioase.
Miros: notă de spiritualitate, balsamică, dar cu vârfuri condimentate


Caracteristici: Lichid uleios de culoare galben deschis până la ambră, cu un miros cald, ușor condimentat, medicinal. Se combină bine cu uleiuri de tămâie, santal, chiparos, ienupăr, mandarin, geraniu, patchouli, cimbru, mentă, lavandă și pin.
Precauții: Nu folosiți în sarcină. Evitați concentrațiile mari. Produce somnolență.


Purifică căldura Stomacului și a Plămânului: esența de smirnă este utilă pentru gâtul inflamat, tuse uscată, hipertiroidism, arsuri la stomac și ulcere gastrice.
 
ENERGETIC

 Smirna are o conexiune străveche cu spiritualitatea, inspirația, cunoașterea și forța. Uleiul esențial de smirnă este folosit în rugăciune, meditație, vise ghidate, precum și pentru atingerea unor stări de conștiință superioare. Ajută la respirație, întrucât încetinește ritmul acesteia și o face mai profundă, fiind un bun sedativ și calmant. Smirna este folosită pentru clarviziune și este eficientă la curățarea și purificarea corpului energetic. Totodată ajută la vindecarea rănilor emoționale profunde. Smirna, ca și tămâia, susține vindecarea și sprijină vitalitatea și longevitatea.

EMOȚII
La nivel psihic, uleiul esențial de smirnă este întăritor, purificator, ne face să fim pozitivi, centrați și armonioși.


COMBATE DUREREA
Durerea - cum ar fi durerile de cap, durerile articulare și durerile de spate - este o plângere obișnuită.
Uleiul de smirnă conține compuși care interacționează cu receptorii opioizi și îi spun creierului că nu suferi. De asemenea, smirna blochează producția de substanțe chimice inflamatorii care pot duce la umflături și la durere .

 Poate fi un puternic antioxidant
Mirul poate fi un puternic antioxidant, un compus care combate daunele oxidative.
Daunele oxidative cauzate de radicalii liberi contribuie la îmbătrânire și la unele boli.

Ucide bacteriile dăunătoare
Egiptenii antici foloseau smirnă și alte uleiuri esențiale pentru îmbălsămarea mumiilor, deoarece uleiurile nu numai că oferă un miros frumos, ci și o descompunere lentă. Oamenii de știință știu acum că acest lucru se datorează faptului că uleiurile ucid bacteriile și alți microbi (Sursa de încredere).
În plus, în vremurile biblice, tămâia de smirnă - adesea în combinație cu tămâia - era arsă în lăcașuri de cult pentru a ajuta la purificarea aerului și pentru a preveni răspândirea bolilor contagioase, inclusiv a celor cauzate de bacterii.

Îngrijirea pielii:
Susține sănătatea pielii și poate ajuta la vindecarea rănilor
Utilizările tradiționale ale smirnei includ tratarea rănilor cutanate și a infecțiilor

Circulație, mușchi și încheieturi:
Smirna este recomandată pentru artrită.

Sistemul respirator: 
Smirna este un antiseptic pulmonar, expectorant s astringent .Poate fi inhalat sau folosi în masaj
Bronșită, astm, răceli, tuse, gripă, gât inflamat, răgușeală, pierderea vocii.

Sistemul digestiv: 
Acțiune tonică și stimulanta asupra digestiei .Utilă în cazul în care te confrunți cu diaree, dispepsie, flatulență, hemoroizi, pierderea apetitului.

Cele prezentate au caracter general, infomativ. Recomandăm să te consulți cu un aromoterapeut înainte de a folosi uleiuri esențiale pentru boli și afecțiuni serioase, dacă ești gravidă sau iei vreun tratament. Pentru punerea diagnosticului, pentru investigații și tratamente îți recomandăm un consult medical. 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!