Jojoba Golden - Ulei Purtător

Fiore D'Oriente
99,00 Lei
Cantitate:
In stoc

Durata de livrare: 5 zile

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: OV002   Ai nevoie de ajutor?
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ulei de Jojoba
Simmondsia chinensis
 
Are o structură asemănătoare cu cea a sebumului nostru natural și este, deci, capabil să „mimeze” funcțiile pielii, fiind astfel unul din cele mai eficiente uleiuri pentru ameliorarea simptomelor cosmetice și dermatologice.
Poate fi utilizat până la 100% în uleiurile corporale și faciale sau poate fi inclus în amestecuri ca ulei purtător la 30% –80%.
Calități principale: hidratant, antiinflamatore, antiinfecțios, hrănitor, echilibrant, protector, calmant, detoxifiant
Tipuri de piele: toate tipurile de ten, inclusiv matur, ten îmbătrânit prematur, ten sensibil, gras, cu acnee și cu probleme
Utilizări: infecții ale pielii, uscăciune, erupții cutanate, inflamații, rozacee, eczeme, psoriazis;
Folosit în: uleiuri de corp, uleiuri pentru față, creme, loțiuni, balsamuri, unguente, geluri
Se obține din: semințe
Aspect: Culoare aurie bogată.
Bogat în: vitamina E; acizi grași omega 3, 6 și 9
De reținut: Jojoba este de fapt o ceară vegetală lichidă, iar asta înseamnă că este remarcabil de stabil,  având o perioadă de valabilitate extinsă.
Idei de utilizare:
Te poți bucura de beneficiile sale, folosindu-l ca demachiant, hidratant sau tratament local. Poate fi utilizat în general pe oricare parte a corpului, inclusiv pe față, fără a fi diluat. Fiind de fapt o ceară la nivel molecular, uleiul de jojoba acționează ca o barieră de protecție asupra pielii, păstrându-i umiditatea în interior și putând preveni astfel infecțiile bacteriene, acneea și mătreața.
Folosește-l ca balsam pentru buzele uscate sau aplică-l pe față, înainte de culcare, ca un ser anti-îmbătrânire sau ca demachiant.
De asemenea, poți amesteca uleiul de jojoba cu alte ingrediente naturale de combatere a acneei – precum uleiurile esențiale de geraniu, bergamotă sau lămâie – creând astfel o mască anti-acneică pentru față.
Dacă suferi de afecțiuni inflamatorii ale pielii, cum ar fi psoriazisul sau eczema, vei găsi uleiul de jojoba deosebit de benefic, mai ales în amestecuri cu  ulei esențial de mușețel, trandafir, lavandă sau rozmarin. Aceleași amestecuri calmează pielea arsă de soare.

 

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!