Scorțișoară - Scoarță - 5 ml - Ulei Esențial

Fiore D'Oriente
71,00 Lei
In stoc

Durata de livrare: 5 zile

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: OE008   Ai nevoie de ajutor?
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Scorțișoară, scoarța – ulei esențial
Cinnamomum zeylanicum
 
Tradiție populară: Unul dintre cele mai importante condimente din lume, scorțișoara fost folosită în scopuri culinare și medicale, în India și China, de peste 4000 de ani. Cele mai frecvente afecțiuni tratate cu scorțișoară includeau răceli, gripă, probleme digestive și menstruale, reumatism, afecțiuni renale și ca stimulent general.
Beneficii terapeutice: antihelmintic (viermi intestinali), antidiareic, antidot pentru otrăvire, antimicrobial, antiseptic, antispasmodic, antiputrescent , astringent, digestiv, emenagog, hemostatic, antiparazitic, spasmolitic, vermifug, fortifiant (nervos), stimulant.
Metoda de extragere: Distilarea la abur a scoarței.
Caracteristici: Un lichid galben pal până la galben închis, cu un miros dulce-picant, uscat, tenace. Se amestecă bine cu oliban, ylang ylang, portocal, mandarină, benzoin.
Constituenți principali: Cinamaldehidă (40‒50%), eugenol (4‒10%), benzaldehidă, cuminaldehidă, pinenă, cineol, fandandren, furfurol, cinen, linalol, printre altele
Precauții: Uleiul din scoarță irită pielea și mucoasele, este sensibilizant. Evitați aplicarea directă pe piele – folosiți-l în difuzor sau arzător. Evitați în sarcină.
 
AROMATERAPIE
Uleiul de scoarță de scorțișoară este asociat cu chakra de bază, ceea ce îl face foarte benefic pentru stabilizarea proiecției astrale, aducând succes material și noroc, îmbunătățirea sănătății și atragerea iubirii și pasiunii. Uleiul de scoarță de scorțișoară are, de asemenea, o influență protectoare și poate fi folosit pentru a purifica un spațiu înainte de meditație.
Mirosul său inconfundabil și cald este magnific în lunile reci ale anului, inspirând bucurie, optimism și poftă de viață și de sărbătoare.
Alte utilizări: Atât uleiul de scoarță, cât și de frunze sunt utilizate pentru parfumul lor și acțiunile terapeutice în paste de dinți, spray-uri nazale, spălături bucale, siropuri pentru tuse și preparate dentare. Uleiul de frunze este utilizat în săpunuri, produse cosmetice, articole de toaletă și parfumuri. Ambele sunt utilizate pe scară largă în aromele alimentare, în special în băuturile alcoolice și răcoritoare, inclusiv Coca Cola.
 

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!